2777
2789
کجای کاری خواهر بچه من3ماه دیگه5سالشو تموم می‌کنه هنوزم که هنوزهههههه رو پام می‌خوابه اونم فقط خودم ...

پسر منم فقط روپای من میخوابید.میگفت تو خوب تکون میدی بابام بلد نیست🤕😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
منم باید کنارش بشینم تا بخوابه. ولی از 18ماهگی خود‌ش نخواست رو پا بخوابه

عزیز دلم

خدا حفظش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم بگم خوبه یا نه ولی خب همین که همسرت کمکه خیلی خوبه

بنظرم وابستگی اصلا خوب نیست

دخترم به عیچکس وابسته نیست یعنی پیش هر کسی باشه بهونه نمیگیره

اره بابا همسرم نبود من بچه دوممو که نمیتونستم بیارم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم وابستگی اصلا خوب نیستدخترم به عیچکس وابسته نیست یعنی پیش هر کسی باشه بهونه نمیگیرهاره بابا همس ...

قبول دارم ، اما من دوتا بارداری پشت سرهم داشتم ، موقعی که باردار بودم اصلا دخترم بهم وابسته نبود اون موقع مامانم میخوابوندش یا همسرم گاهی هم خودم ، ولی الان که همش پیشش هستم و بالاخره درگیر بارداری نیستم بهم وابسته شده 

ایول چقد امیدوار شدم مرسی که هستین

سخت نگیر عزیزم

اینایی هم که میگن بچه باید از بدو تولد جدا بخوابه و این حرفا رو هیچ وقت درک نکردم.بچه ها کامل متفاوت هستن یه بچه ای شاید سریع جدا بشه ولی بعضی بچه ها شخصیت وابسته ای دارن مث بچه های من نمیشه تو سن کم جداشون کرد پس باید بهشون فرصت بدی. برا هیچی دیر نشده.

حتی مادر هم دوست داره کنار بچش بخوابه چه برسه به بچه.

الان که ۴ هست میتونی راحت جداش کنی با چراغ خواب یا خودت کنارش بمونی تا خواب بره بعدی بری!

سخت نگیر عزیزماینایی هم که میگن بچه باید از بدو تولد جدا بخوابه و این حرفا رو هیچ وقت درک نکردم.بچه ...

آره دقیقا واقعا هیچ بچه ای با بچه ی دیگه قابل مقایسه نیست حتی دوتا خواهر شبیه هم نیستن 

به هرکی میگفتم وای وای میکرد و می‌گفت چقد بددددددد خیلی بچت بدعادتش دادی در صورتیکه بچه های خودشون ک ...

خودمم این بازخوردها رو داشتم همه تعجب میکردن !!ولی میدونستم راهمو اشتباه نرفتم.یا مادر نا آگاهی نیستم.فقط جدا کردن بچم یکم بیشتر زمان میبره همین!

خودمم این بازخوردها رو داشتم همه تعجب میکردن !!ولی میدونستم راهمو اشتباه نرفتم.یا مادر نا آگاهی نیست ...

چقد خوب که مادر دچار استرس نشه ، حقیقتا من گاهی نگران میشم ولی خب با شما صحبت کردم آروم شدم الان 

چقد خوب که مادر دچار استرس نشه ، حقیقتا من گاهی نگران میشم ولی خب با شما صحبت کردم آروم شدم الان

آرام باش خواهر

چالش های زیادی پیش رو داری که جدا کردن بچه یکی از بی اهمیت ترینشه😂😂

چالش نوجوانی🤕