2777
2789
واییی قلبممم اکلیلی شددد😍رهااااا چرا نیستییی؟؟؟ دلم برات تنگ شده بود

قربااااانت :)

میام بیشتر کامنت میذارم

این وروجک تو دلی هم خیلی اذیت میکنه

سرکار و دانشگاه هم هست

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درستهولی به نظر من عشقی بهت ثابت بشه قشنگترهتا اینکه بشنوی ولی بهش شک داشته باشی

منظورم اینه هم عملی هم لفظی باید در کنار هم باشه

این اشتباهه که ما بگیم مردها نمیگن دوستت دارم ولی فلان کارو انجام میدن

همینکه برات بهترین کارهارو انجام میدن باید ابراز احساسات کلامی هم داشته باشن

پسر من کوچولوئه ولی ما انقدر ابراز احساسات داریم به هم اینم یاد گرفته خیلی راحت احساسشو بیان میکنه

هروقت بخواد بره بیرون میگه خداحافظ مامان دوستت دارم😍

قربااااانت :)میام بیشتر کامنت میذارماین وروجک تو دلی هم خیلی اذیت میکنهسرکار و دانشگاه هم هست

ای جاااانمممم خدا حفظش کنه ماه اخرته؟؟

پس حسابی مشغولی.... خسته نباشی گوگولی ترین مامان دنیا🥲

میدونی چی خیلی قشنگه برام؟؟ اینکه من از اون روزی که از اقا امیرعلی پرسیدین دوستون دارن بودم و الان دارم میبینم ثمره عشقتون یه ماه دیگه به دنیا میاد(:

ای جاااانمممم خدا حفظش کنه ماه اخرته؟؟پس حسابی مشغولی.... خسته نباشی گوگولی ترین مامان دنیا🥲میدونی ...

اره ماه آخره 

خداکنه من لایق این عشق باشم

حسابی مشغولم و هنوز هیچی خرید نکردم

کلی کار دارم

فکرشو میکنم سرم دردمیگیره :))))

اره ماه آخره خداکنه من لایق این عشق باشمحسابی مشغولم و هنوز هیچی خرید نکردمکلی کار دارمفکرشو میکنم س ...

عزیزدلم هستییی(:💜

ای جانم این وسط مسطا یه تایمی پیدا کن برین خرید کنین برا نینی مون🥲فکرشو نکن بابا چیزی واسه نگرانی نیست

رها اگه راحت باشی من میتونم عکستو ببینم؟

عزیزدلم هستییی(:💜ای جانم این وسط مسطا یه تایمی پیدا کن برین خرید کنین برا نینی مون🥲فکرشو نکن بابا ...

ببخشید گوشی عوض کردم 

عکس تکی ندارم

آره حتما اولین فرصت میریم 

چند دست لباس کار راه انداز بگیرم فعلا کافیه