2777
2789
عنوان

اگه یه روزی خودکشی کنید قبلشش چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 67 پست
خیلی فکر میکنم زندگی دیگه زیادی اذیتت کننده شده

منم خیلی فکر میکنم

کتاب بخون مثلا کتاب دلایلی برای زنده ماندن

برنامهcastbox کلی کتاب صوتی رایگان داره خیلی خوبه

کاربری دوستم فعلا دست منه

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی‌ کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با آجر گوشیمو میشکنم 😅😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم خیلی فکر میکنمکتاب بخون مثلا کتاب دلایلی برای زنده ماندنبرنامهcastbox کلی کتاب صوتی رایگان داره ...

چشم گلم ممنونم ازتون برم برنامه رو دان کنم شاید یکم از این حال و هوا دربیام

خیلی ممنونم از دلگرمی دادنتونن واقعا همینطورهه

خواهش میکنم عزیزم 

کلا نه فقط واسه این موضوع تو هیچ موضوعی احساساتی تصمیم نگیر چون احساسات همیشه در حال نوسان یه وقتایی حالت عالیه یه وقتایی افتضاح

و اینکه هر وقت خیلی ناراحت بودی رو یه کاغذ افکارت رو بنویس و در نهایت بریز دور این بهت کمک میکنه آروم تر شی🧡

کاربری دوستم فعلا دست منه
من گوشیم اینقدرر پاکه که دست همهه دست به دست هم بشه برام مهم نیستت

واسه منم پاکه ولی من دوست ندارم هیچ اثری ازم بمونه 

حتی عکسای خودم 

بعضی‌ها با کاراشون یه کارایی کردن که حساس و بدبین شدم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️