2777
2789

بچها جدیدا خیلی خرافات پیچیده بین دعانویس و کسایی که بهش اعتقاد دارن

میگن دستوپای حیوونای زبون بسته رو قطع کنین خودم یه‌گربه بی دم دیدم کاز دعا نویس بود

درحالی که خدا و پیامبر سفارش کردن به محبت به حیوونا

خودم هرروز گوشت گوسفند تازه با دمبه گوسفندی هرروز و هرشب پخش میکنم بین گربه ها و جاهایی که معمولا گربه زیاد هست

واقعا خیلی طلم میشه بهشون مخصوصا تو هوای سرد اگه بیشتر از شیش روز غذا نخورن خشک میشن

خواهش میکنم ازتون اصلا نمیگم غذا بخرین

غذای اضافتونو بزارین پیششون یخدا ثواب داره

فقط تروخدا غذاهای بادمجون دار‌و جیگر اصلا ندید فلج میشن

تروخدا بهشون محبت کنین حیوونا‌محبت بی قید و شرط بهتون‌میدن بدون منت

شما یه روز اینکارو کنین ببینین چه حال خوبی میاد تو زندگیتون

من خودم اصلا نمیخوام شعار بدم یا درباره اخوندا‌بگم ولی یه اخوند فهمیده بود میگفت یه خانمی درروز قیامت به بهشت رفت بخاطر اب دادن به سگ تشنه

فامیل ما وضع مالیش زیر خط‌فقر بود‌هیچ راهی برا‌خوب شدنش نبود 

به یه سگ حامله گوشتی که خریده بود رو داد چندروز بعد یهو همه چی عوض شد مولتی میلیاردر شد شعبه مغازه هاشو‌حتی تو اروپا زد

اگه وضع مالیتون خوبه برید غذاخشک‌حمایتی‌بخرین‌۱۵۰ تومن هست کلا خدا اون دنیا هزار برابرشو میده بهتون

اگرم‌وضع‌مالیتون‌خوب نیست غذاهای باقی‌موندتون رو اگه خیلی چرب نیست بادمجون دار‌نیست‌و‌جیگر‌نیست رو بریزین کنار سطل اشغالا یا جلو خودشون

ببین شاید واسه تو رقی نکنه ولی اون انقدر خوشحال‌میشه حد نداره

یه گربه خیابونی از شدت خوشحالی گریه میکرد برای غذا

اون دنیا خدا هزاربرابرشو بهت میده

این تاپیک کاملا دلی بود اگه تا تهشو‌حوندی دمت گرم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مذخرف ترین ادما دعا نویسا و مذخرف تر از اونا کسایی که به این چرت و پرتا اعتقاد دارن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

با ظلم به حیوانات مخالفم ولی ازشونم میترسم 

کلا کاری باهاشون ندارم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

گوشفندی ک میدی ب گربه حیوون نیست ؟؟؟ ببین درک میکنم خیر خواهیت رو ولی اونا با چیزای ارزون ار هم سیر ...

من خودم باور کن اگه دست خودم بود هیچوقت نمیزاشتم‌کسی حیوونارو قربونی کنه

ولی وقتی دیگه قربونی میشن و تو یخچالمون هست کار‌دیگه ای‌نمیتونم کنم که🙂

اره درست‌میگی ولی میخوام بهترینارو براشون بزارم

کلا از همون سن‌یازده دوازده سالگیم خانوادم همیشه بهم میگفتن به‌بقیه‌کمک کنم 

پدرم سه سال تمام بی منت خرج اجاره یه خانواده نیازمندو داد ماهی بیست میلیون بود خرج تحصیلشو داد خرج همه چیشو‌داد زندگی چندنفرو‌ساپورت‌کرد

چون خیلیا الان میان میگن پس ادما چی خواستم بگم به‌اونام همیشه‌کمک‌میکنیم🙂

با ظلم به حیوانات مخالفم ولی ازشونم میترسم کلا کاری باهاشون ندارم

انقدر خوبن🥲غذای اضافه اومدت هم شده بریزی پیش سطل اشغال میان میخورن

غیر از‌جیگر‌و بادمجون

انقدر خوبن🥲غذای اضافه اومدت هم شده بریزی پیش سطل اشغال میان میخورنغیر از‌جیگر‌و بادمجون

خودم سه تا کبوتر دارم 

نون خشکا رو براشون خورد میکنم میریزم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨