2777
2789
عنوان

حیوونای مظلوم🥲دودقیقه فقط وقت بزارین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 59 پست
انقدر خوبن🥲غذای اضافه اومدت هم شده بریزی پیش سطل اشغال میان میخورنغیر از‌جیگر‌و بادمجون

خاطره خوبی ازشون ندارم

یه بار تو پارک ملت مشهد پفک دستم بود ولی پلمپ بود بسته 

گربه پریدم از دستم چنگ زد

اونجا که چند تا بنر زدن که به گربه های پارک غذا ندین زاد و ولدشون زیاد شده 

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاطره خوبی ازشون ندارمیه بار تو پارک ملت مشهد پفک دستم بود ولی پلمپ بود بسته گربه پریدم از دستم چنگ ...

از بس بی ذاتن که اینارو گذاشتن

🥲الهی نمیدونسته که شاید‌گشنه بوده غذا‌میخواسته

بعد الان چقدر شکار پرتده و اینجور چیزا زیاد شده بابا دارن منقرض میشننن‌ولشون‌کنین🫠

مثلا گنجشکی که تو‌اسمونه چیکارش‌داری با تیر میزنیش اخه اندازه انگشت تو هم نیست کجای شکمتو سیر میکنه که شکارش میکنن جونشو میگیرن

کاردعانویس💔کاش‌میدیدمش‌خودم‌میگرفتمش گربه رو

هشت سال پیش دیدمش هنوز از یادم نرفته بود

چند روز پیشم از کنار یک سگ بزرگ رد شدم دیدم بغل گردنش پوستش به چه گندگی اندازه دوتا کف دست کنده شده جاش قرمز بود و بسته شده بود 

حواسم نبود بعد دیدم از کنار سگ دارم رد میشم برگشت سمتما ولی چون اروم بودم راه خودمو میرفتم اونم رفت

اگه دستت می رسه همون گوشت بده به آدمای فقیر

به حیوونا غذای مخصوصشون یا باقی مونده غذاتو بده باید جوری بهشون بدی که خوی شکارچی بودنشونو از دست ندن

کاملا مخالف با حیوان ازاریم

آه حیوونا خیلی گیراس میگن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اگه دستت می رسه همون گوشت بده به آدمای فقیربه حیوونا غذای مخصوصشون یا باقی مونده غذاتو بده باید جوری ...

اره درست‌میگی ولی میخوام بهترینارو براشون بزارم

کلا از همون سن‌یازده دوازده سالگیم خانوادم همیشه بهم میگفتن به‌بقیه‌کمک کنم 

پدرم سه سال تمام بی منت خرج اجاره یه خانواده نیازمندو داد ماهی بیست میلیون بود خرج تحصیلشو داد خرج همه چیشو‌داد زندگی چندنفرو‌ساپورت‌کرد

چون خیلیا الان میان میگن پس ادما چی خواستم بگم به‌اونام همیشه‌کمک‌میکنیم🙂

اینا تاپیک قبلی گفته بودم

ای خداااا غذا میخوانن🥹بهشون بدهه

نبابا ما همیشه اشغال گوشت و غذامون گوشت و استخون اضافه داره میریزیم تو زمین خالی بغلمون اینا عادت کردن یک گربه زرد این همون 

از جلو جونمون یک درخت بالا اومد از اون میوهای پرخاشگرانه کرد دو یه بار

یک بارم که اومد تو خونمون بازیش گرفته بود از پنجره راه پله میومد از پشت بوم میرفت