2777
2789
درستهولی به نظر من عشقی بهت ثابت بشه قشنگترهتا اینکه بشنوی ولی بهش شک داشته باشی

پایدار. باشید چند وقته ازدواج کردید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم😍😍😍 دلم باز شداز صبح که چشامو وا کردم همه‌ش تاپیک شوهرای هول و خیانت کار و شوهرم منو پس ز ...

اخه ماها عادت داریم فقط از درد و رنج ها میگیم

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
بی حجاب همه بهترن مهم اینه که یکی با حجابم قشنگ باشه که شما هستی

تازه بدون آرایش ماه نه بارداری 😂😂

شوخی میکنم

من از چهره معمولی خودم راضی ام

خیلی درگیر زیبایی نیستم

تازه بدون آرایش ماه نه بارداری 😂😂شوخی میکنممن از چهره معمولی خودم راضی امخیلی درگیر زیبایی نیستم

وای دقیقااا همینووو بگووو بدون ارایش ماه اخر بارداری که مث بادکنک باید باد کرده باشی قاعدتا و با چادر خیلیممم قشنگییی 

اقا امیرعلی جذب همین زیباییت شده دیگههه🥲😂البته قبلش جذب متانت و اخلاق قشنگت شده بود

وای دقیقااا همینووو بگووو بدون ارایش ماه اخر بارداری که مث بادکنک باید باد کرده باشی قاعدتا و با چاد ...

والا اون زمان که امیرعلی عاشق من شد من متانتی نداشتم :)))

ولی خب خودش همیشه میگه من عاشق اون رها شدم  تا وقتی این رها رو ندیده بودم

والا اون زمان که امیرعلی عاشق من شد من متانتی نداشتم :)))ولی خب خودش همیشه میگه من عاشق اون رها شدم ...

خودتوو به خاطر گذشته سرزنش نکن 

اون رهای شر و شیطون ...منم بودم عاشقش میشدم خب داستان زندگیتو که خوندم شیطنتات و شخصیتت خیلی به دلم نشست(:

ای جانم به پای هم پیرشین و سایتون بالاسر دخترتون مستدام باشه🥲

خودتوو به خاطر گذشته سرزنش نکن اون رهای شر و شیطون ...منم بودم عاشقش میشدم خب داستان زندگیتو که خوند ...

گاهی وسط حال بدم دلم برای قبلم تنگ می‌شد

ولی الان خداروشکر میکنم

اون مسیر سخت به آرامش آلان ختم شد

خوشحال شدم دوست عزیزم 

گاهی وسط حال بدم دلم برای قبلم تنگ می‌شدولی الان خداروشکر میکنماون مسیر سخت به آرامش آلان ختم شدخوشح ...

عزیزدلممممم(:🫂

منم خیلیییی زیاددددد 

امیدوارم دفعه دیگه که صحبت کردیم دخترتونو بغل گرفته باشی❤️