2777
2789
عنوان

درمان قطعی زگیل تناسلی صددرصدی

81 بازدید | 0 پست

با سلام

بعنوان شخصی که چند سال این بیماری خطرناک داشتم هم خودم و هم همسرم و درمان شدم میخوام تایپینگ بزنم شاید بدرد کسی بخوره

ما چند ساله زگیل داشتیم روی ناحیه تناسلی و زیر بغل و راه درمانی نداشت در حقیقت چون هرجا میرفتیم یا لیزر یا فریز و یا واکسن تجویز میکردن ولی بی فایده بود،اول توضیح بدم ویروس چیه چون خیلی اطلاعات راجبش دریافت کردم،ویروس hpv یا زگیل یک ویروس زنده دارای DNA هست وقتی وارد بدن میشه شروع به تکثیر میکنه و DNA خودشو جایگزین DNA سلولهای بدن ما میکنه و باعث تغییر شکل سلولها میشه و با آزاد کردن سلولهای سرطانی باعث سرطان دهانه رحم خانمها و پروستات آقایان میشه،در این حالت دکترا میان همچین ویروسی که زائده روی پوست میزنه فقط اون زائده رو پاک میکنن در حالی اصل کاری همون ویروس توی بدن باقی میمونه و فرد بفکر اینکه درمان شده ،درمان اصلی رها میکنه و اون ویروس توی بدنش تبدیل به سرطان میشه،من با همین طرز فکر دهانه رحمم CIN2 شد یعنی سلولهای پیش سرطانیم فعال شد که اگر به CIN3 میرسید سرطان میگرفتم،خدا بهمون رو کرد و با شخصی آشنا شدیم که با مکمل خودشون که هزارتا تاییده داخلی و خارجی و مهر تایید سازمان بهداشت جهانی داره درمانمون کرد البته شش ماه طول کشید این درمان ولی دیگه برای همیشه از شرش خلاص شدیم پیجشون میزارم clinic.hpv.karami مشاوره رایگان میدن و کارشون عالیه،شاید باور نکردنی به نظر برسه ولی پرفسور ثعلبیان پدر علم سرطان شناسی ایران تاییدش کردن شخصا شمارشون از توی نسخشون از گوگل پیدا کردم و تماس گرفتم و تایید کردن،دکتر بانکی و صادقی از بزرگان سرطان شناسی ایران تاییدش کردن و تجویز میکنن برای بیماراشون،خودتون باید برید مشاوره بشید متوجه عظمت این مکمل میشین من هرچی بگم شاید دوستان فک کنن تب..لیغه یا نفعی برام داره،هیچ نفعی بجز انسانیت برام نداره و دوسدارم بقیه مثل من بتونن درمان بشن،،موفق باشید