2777
2789
دوستان واقعا چرا همه تون حمله میکنید چرا یکم احساس همدلی و درک ندارید شاید واقعا افسردگی داره چرا قض ...

اره دوستم الان تعریف میکنه میگه خون میومد دیگه جای پوشکش میگه به هیچکی هم نگفتم ونمو افسردگی داشته 

اسی توروخدا برو پیش یه دکتر خوب خوب میشی

..........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوشک گلم بعد ۸ ساعت نم میده شک نکن فیکه

حق با شماست حتما دیگه تجربه دارید

من بچه نداشتم نیمدونم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ممکن بخاطر افسردگی بعد از زایمان باشه،پیش میاد

با تراپیست حتما صحبت کن.بخاطر خودت و بچت

تا بتونی از این روزها و وجود نی نی لذت ببری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

وقتی داشتی باپدر بچه عشق و حال میکردی و لنگات رو داده بودی هوا و سر و صدات ب راه بود افسردگی نداشتی ؟!

الان که مادری و باید مادری کنی افسردگی داره ؟!

خاک تو فرق سرت با اینجور مادری کردن اون بچه اللن پاهاش سوخته ناراحته 

اذیت میشه گردنت میشکست و بچه نمیاوردی 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

پوشک بچتو نمیتونی عوض کنی ولی میتونی تو نی نی سایت ول بچرخی؟یه جمله همتون یاد گرفتید افسردگی دارم حو ...

دمت گرم عین اینو من گفتم الان

یه مشت بی مسئولیت فقط یه کلمه افسردگی واسه توجیح خودشون یادگرفتند

بدبخت مادرای ما وقت این شر و ور ها رو‌نداشتند.چند تا چند تا بچه بزرگ کردند یکی از یکی بهتر و سالم تر

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
حرررف حق

والا دیگه من خودم افسردگی بعد زایمان داشتم حالم افتضاح بود ولی هرگز باعث نشد بچمو نبینم یا کاراشو نکنم،الانم‌ همچین روال نیستم ولی بچم که گناهی نداره مجبورم خودمو جمع و جور کنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
دوستان واقعا چرا همه تون حمله میکنید چرا یکم احساس همدلی و درک ندارید شاید واقعا افسردگی داره چرا قض ...

چرا اینو میگید آخه الکی دفاع میکنید 

آدم افسرده میاد نی نی سایت تاپیک بزنه ولی نمیتونه یک پوشک عوض کنه؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ذره ذره حرفاتو با تمام وجودم درک کردم🥹🥹

الهی بحق علی اصغر طفل صغیر امام حسین حاجت روا بشی اگه فرزند نداری خدا بهترینش رو بهت بده

اگرم داری خدا هزارسال برات نگهش داره

از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا دامنت رو سبز کرده باشه عزیزم

برای من با دعای خودتون دعا می کنی؟نیازدارم

چرا که نه عزیزم 💚