2777
2789
خاک تو سرم برم عوض کنم ببخشید از همگی

عزیزم اینطوری حرف نزن با خودت حالت انسانیه طبیعیه همه مون ممکنه یه روزایی حالمون بد باشه بی حوصله و بی انرژی باشیم تو وظایف مون قصور کنیم ولی اگه حال نداری همونطور بازش کن زیر انداز بذار زیرش تا یکم استراحت کنی فکرتو اروم کنی دوباره با انرژی به بچه کوچولوی نازت برسی

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم میخواید بهم حمله کنید ولی واقعا حالم خوب نیست

به ما چه که بخوایم حمله کنیم

خود دانی

پس پریود هم شدی پوشکت رو‌ تعویض نکن😷

جیک جیک‌ مثتونت بود فکر زمستونت بود😑

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

حالا شاید دیروز منظورش مثلا دیشب آخر شبی چیزیه نیمدونم واقعا امیدوارم فیک باشه

پوشک گلم بعد ۸ ساعت نم میده شک نکن فیکه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است