پسره قد بلند . هیکلی. خانواده ی فوق العاده خوب. درامد ماهنش کمتر از ۴۰ تومن نیست ک خیلی وقتا بیشتره حتی ماه پیش ۱۰۰ تومن بوده.ظاهرشم معمولی و در حد ی آدم عادی هست . خیلی خیلی مهربون.خیلی دست و دلباز . یعنی اینجوری بهتون بگم ک الان توی باکسام از دست کادوهای این پسر دیگه جا نیست.ی خونه ی ۶۰ متری تهران بنام خودش داره ارزش خونش ۵ میلیارده . تا سال دیگه ی ۲۰۷ احتمالا بخره.اهل الکل و هر چیز دیگه ایی ک فکرش و بکنین نیست.هیز و هول نیست . خیلی ادم ارومی هست . ادمی هستش ک حرف زدنش توی جمع رو کامل بلده .خیلی از نظر فکری بنظرم رشد داشته شاید اگر بگم به اندازه ی ی مرد ۳۸ ساله میفهمه دروغ نگفتم . معتاد نیست . خیلی حامیه . یعنی میدونم اگر بهش جواب مثبت بدم اون نقطه ی امن من مییشه توی زندگی . وقتی باهامه کاری میکنه ک من احساس کنم توی اون جمع ک هستیم بهترین منم. پسرکاری هستش و دنبال پیشرفت .خودش و خانوادش خیلی دوستم دارن(چون بعضی از خانواده ها چون عروسو دوست ندارن نمیزارن زندگی کنه).از تمام اطرافیان ک تازگی نامزد کردن سرتره از همه لحاظ.خودم ۱۸ سالمه . اون ۲۴ سالشه .
بنظرتون اگه ردش کنم بعدا ادم خوب یا حداقل در حد همین پسر گیرم میاد
شغلش آزاده من ک نگفتم هر ماه ۱۰۰ تومن گفتم کم کمش هر ماه ۴۰ تومنه و سقفش تا ۱۰۰ ب بالاعه ولی خب ماها ...
والا ازدواج هندونه در بستس ولی قبول میکردم ...ببین من خب شاید اخلاقم با شما فرق داشته باشه من به شدت صبورم ....زبون درازی و جواب دادن و بی احترامی هم ندارم ...غر زدنو ول خرج بودنو اینارو ندارم قطعن هر مردی ارزوشه زنی مثه من داشته باشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موف ...
ببین من خودم ۱۷ سالگی نامزد کردم الانم ۲۴ سالمه اونقدری که من میفهمم از زندگی و درک دارم خواهر شوهرم با دوتا بچه نمیفهمه ......مثله مثله درک بالا داشتنه ....سن یه عدده
چشام اشکی شد 🥹 انگار داشتی شوهر منو تعریف میکردی . برای یه پسر ۲۴ ساله این همه ویژگی مثبت خیلی خوبه ...
دقیقا منم آشفتگی دارم نمیدونم بخاطر سنم کار درستی هستش یا ن از طرفی اینم هستش ک شاید بعده ها ی ادم مثل این پسر نیاد خواستگاریم . و فقط پشیمونیش برام بمونه پیشنهاد شما چیه اینکه این ادم و قبول کنم یا رد کنم شما جای من بودین چیکار میکردین؟
من از طرفی میگم ی همچین ادمی همیشه پیدا نمیشه بقول معروف شانس یبار در خونه ی ادمو میزنه .
خودت چطور??? خودت امادگی شو داری????مشاوره پیش از ازدواج رفتین????حتماااااا برین اون بهتر میتونه تشخ ...
عزیزم اینا فامیلن و اینایب ک من بهت گفتم از شناخت چندین ساله هستش یعنی همه ی اینایی ک گفتم و مطمئنم ک هستش و اینکه جداگانه تحقیق هم کردیم ک مطمئن باشیم.
مشاورم رفتیم گفتش ک اوکیه . بنظرتون من الان چ جوابی بهشون بدم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟
چون۱۸سالته ذهنت این همه موارد خوب دیده به نظرم زوده چون بعد از چندسال چشمت روی بدی هاش باز میشه ک راه برگشتی نیست اگرم فکر میکنین که به بلوغ فکری رسیدین واینده خوبی باهاش میبینین میتونه کیس خوبی باشه
خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹