2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 191 پست
شغلش آزاده من ک نگفتم هر ماه ۱۰۰ تومن گفتم کم کمش هر ماه ۴۰ تومنه و سقفش تا ۱۰۰ ب بالاعه ولی خب ماها ...

والا ازدواج هندونه در بستس ولی قبول میکردم ...ببین من خب شاید اخلاقم با شما فرق داشته باشه من به شدت صبورم ....زبون درازی و جواب دادن و بی احترامی هم ندارم ...غر زدنو ول خرج بودنو اینارو ندارم قطعن هر مردی ارزوشه زنی مثه من داشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینکارو نکن . منم تو ۱۸ سالگیم یه خواستگار عالی داشتم که گفتم زوده بعدا بهترش میاد . کم پیش میا ...

من اصلا نمیگم ک از ادم خوشم میاد یا بدم میاد .

اینا طبق گفته های پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ منه . من ی جوری نشون میدادم ک انگار بخاطر سنم اصلا راضی نیستم ب این ازدواج.

بنظرتون رد کنم این پسرو یا ن ؟ شما چند سالتونه ؟ ازدواج کردین؟

من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موف ...

ببین من خودم ۱۷ سالگی نامزد کردم الانم ۲۴ سالمه اونقدری که من میفهمم از زندگی و درک دارم خواهر شوهرم با دوتا بچه نمیفهمه ......مثله مثله درک بالا داشتنه ....سن یه عدده

چشام اشکی شد 🥹 انگار داشتی شوهر منو تعریف میکردی . برای یه پسر ۲۴ ساله این همه ویژگی مثبت خیلی خوبه ...

دقیقا منم آشفتگی دارم نمیدونم بخاطر سنم کار درستی هستش یا ن از طرفی اینم هستش ک شاید بعده ها ی ادم مثل این پسر نیاد خواستگاریم . و فقط پشیمونیش برام بمونه پیشنهاد شما چیه اینکه این ادم و قبول کنم یا رد کنم شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

من از طرفی میگم ی همچین ادمی همیشه پیدا نمیشه بقول معروف شانس یبار در خونه ی ادمو میزنه .

نمیدونم واقعا گیج گیجم😔

خودت چطور??? خودت امادگی شو داری????مشاوره پیش از ازدواج رفتین????حتماااااا برین اون بهتر میتونه تشخ ...

عزیزم اینا فامیلن و اینایب ک من بهت گفتم از شناخت چندین ساله هستش یعنی همه ی اینایی ک گفتم و مطمئنم ک هستش و اینکه جداگانه تحقیق هم کردیم ک مطمئن باشیم.

مشاورم رفتیم گفتش ک اوکیه . بنظرتون من الان چ جوابی بهشون بدم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟

عزیزم ممنون ک نظرتو گفتی❤️ولی اگه شما بودین قبول میکردین؟ قصدم ناراحت کردن شما نیست ولی ازدواج کردین ...

ن من ۲۲ سالمه فعلا مجردم میترسم از ازدواج ولی خب اینطور ک شما گفتی همه چیزش اوکیه 

۱۰۰ خط ازش با اب و تاب تعریف کردی دیگه ما چه نظری بدیم😂😂معلومه چیزهای مثبتش خیلی جذبت کرده و آدم م ...

این خواستگارم فامیله و شناخت کامل داریم بهشون اینا همه رو پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ ب من میگن . من حرفای اونارو ب شما میگم. 

شما جای من بودین قبول میکردین؟

من هنوز جواب ندادم ب اونا

این خواستگارم فامیله و شناخت کامل داریم بهشون اینا همه رو پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ ب من میگن ...

اره عزیزم قبول میکردم در کل چیزهایی که گفته شده مورد قبوله

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

چون۱۸سالته ذهنت این همه موارد خوب دیده به نظرم زوده چون بعد از چندسال چشمت روی بدی هاش باز میشه ک راه برگشتی نیست اگرم فکر میکنین که به بلوغ فکری رسیدین واینده خوبی باهاش میبینین میتونه کیس خوبی باشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹