2777
2789
عنوان

بابای اشغال به تمام معنام

770 بازدید | 43 پست

هیچچچچچچ کاری واس ما نمیکنه

من دختر باید ۳ ساله ۵ تا از دندونام خراب و پوسیده باشه 

۲ تا دندون عقلم دراومده کج تو لپم هرروز درد بکشم

الان ک میگم ننت بمیره ایشالا چرا نمیری منو از بیمه کوفتی عنیت در بیاری لج بازی،میکنه نمیره 

میخام بیمه یه شرکت بشم ک لاقا دندونامو درست کنم

چیکار کنم😔😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کشیدن دندون عقل یه تومن بیشتر نیست،شما که شاغلی،از درآمدت استفاده کن

حالا عوض تشکرته که بیمه ت کرده بنده خدا،اگه با پدرت این رفتار زشت رو داری حق داره بنده خدا برات قدمی از قدم برنداره😐

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
کشیدن دندون عقل یه تومن بیشتر نیست،شما که شاغلی،از درآمدت استفاده کنحالا عوض تشکرته که بیمه ت کرده ب ...

اصلا نمیشه بهش تو گفت

تو تاپیک اینجور میگم تو روش بنظرت میتونم اینجور حرف بزنم؟

همه ک مثل تو باباهاشون خوب نیستن

نیازی نیست ایشون دربیاره شما برو قرارداد کاریتو کامل کن بیمتو درست کن خودبخود خارج میشی از بیمه پدرت چه تامین باشه چه لشکری چه کشوری 

اگه باورت نمیشه هر شعبه بیمه که دوست داری برو کارشناس نشسته توجیهت میکنه 

معاونت نیروی انسانی یا کارگزینی شرکتتون بری هم برات میگه 

اولین پرداخت حق بیمه مستقل شما رو از بیمه پدرت خارج میکنه و تا حق اولادش قطع بشه و رد بیمه شما هم برگرده توحسابش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نیازی نیست ایشون دربیاره شما برو قرارداد کاریتو کامل کن بیمتو درست کن خودبخود خارج میشی از بیمه پدرت ...

زنگ زدم یه شماره ۴ رقمی مربوط به بیمه یه پیرمردی ورداشت گفت باید پدرت بره تامین اجتماعی خارجت کنه هیچ راهی دیگ جز این نیس

می دونی غالبا اونایی که باباشون آشغالن خودشونم آشغال میشن

یعنی هیچ تعصبی رو کسی که همه هویتته نداری چه طوری دلت میاد

یعنی هر کی همچین زری در مورد بابات بزنه باید بزنی دندوناشو خرد کنی نه اینکه خودت بگی واقعا ماشا الله به تربیتت

زنگ زدم یه شماره ۴ رقمی مربوط به بیمه یه پیرمردی ورداشت گفت باید پدرت بره تامین اجتماعی خارجت کنه هی ...

دروغ گفته 

برو محل کارت 

اصلا مگه شما قرارداد نداری مگه بیمه رد نمیکنی از طریق محل کارت دیگه بیمه پدرت نیستی که 

منم شاغلم کامل ذرجریانم همچین چیزی امکان نداره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟