2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان سرفه کردم

134 بازدید | 19 پست

سلام دبونم کرد کسی  خدا نکرده داشته ؟ چی برا سرفه هم خوبه و درمانش می‌کنه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

اگر کهنه شده یعنی مریضی ات تموم شده فقط سرفه مونده

شکر تیغال از عطاری بگیر دم کن آب رو آتیشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر کهنه شده یعنی مریضی ات تموم شده فقط سرفه موندهشکر تیغال از عطاری بگیر دم کن آب رو آتیشه

نه تازه دو روزه سرما خوردم .

ممنون شکر تیغال رو‌چقدر بریزم ؟؟ ب بچه هم میشه داد ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

من‌به دخترم دمنوش ترکیبی میدادم‌عناب حدودا۲۰تا و گل خواسی برگ‌سیاوشون گل گاو زبون گل بنفشه سه پستون. اینا رو تو قوری به مدت نیم ساعت دم‌میکردم تا بخوره شربت و قرص دکتر هم کنارش 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
شربت پروسپان

ممنون نشنیدم .

چقدره قیمتش هر چند ساعت 

نه تازه دو روزه سرما خوردم .ممنون شکر تیغال رو‌چقدر بریزم ؟؟ ب بچه هم میشه داد ؟

من اندازه به قاشق میریزم واسه خودم

بچه چه سنی؟

اگر عسل داری هم خوبه واسه سرفه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من‌به دخترم دمنوش ترکیبی میدادم‌عناب حدودا۲۰تا و گل خواسی برگ‌سیاوشون گل گاو زبون گل بنفشه سه پستون. ...

دیروز دو تا قوری دمنوش پونه و چای کوهی خوردم. از دیشب سرفه دارم 

من اندازه به قاشق میریزم واسه خودمبچه چه سنی؟اگر عسل داری هم خوبه واسه سرفه

شش سال 

اگر کهنه شده یعنی مریضی ات تموم شده فقط سرفه موندهشکر تیغال از عطاری بگیر دم کن آب رو آتیشه

این تجربه شده استارتر خیلی خوبه حتما امتحان خ

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
ممنون نشنیدم .چقدره قیمتش هر چند ساعت

من ۱۵۰ گرفتم 

انگار داری عسل رقیق شده قورت میدی مزه عسل میده ولی آب رو آتیشه ، گیاهیه 

هر هشت ساعت یه قاشق 

من انقد سرفه کرده بودم دنده هام درد میکرد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
شش سال

فکر کنم بشه من به دختر ۹ سالم دادم