2777
2789

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالی باشه

یه سوال ذهنمو درگیر کرده،میدونم ازدواج سنت پیامبر(ص)عزیزمونه

اما واقعا اونقدری که میگن ازدواج فانتزی و پر از عشق و عاشقیه؟مث کتابا؟یا فیلما؟ 

یا اون عشق بعد چد وقت عادی و کمرنگ میشه؟ 

واقعا واسم سواله

الان شما دوست دارید ازدواج کنید یا مجرد بمونید؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید خداخیرتون بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی رویایی نیست.ولی میشه یکی برات زندکی رو عالی کنه ب شرطی ک طرفت خوب باشه 

و اینکه من فعلا حالا حالا ها قصد. دارم مجرد بمانم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من دوست داشتم مجردمیموندم

البته به شرطی که درس بخونم به اون بالابالاهابرسمومستقل باشم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

توی زندگیت یه هدفی داری .. یه معنایی داری داری بر اساس اون جلو میری .. ازدواج یعنی دوتایی این مسیر رو جلو رفتن 

در مورد اسلام هم چون هدف رشده .. وقتی تو با ینفر غیر از خودت در حال تعامل باشی .. گاهی خواسته ی اونو مقدم برخواست خودت ببینی .. دوتایی مستقل بشید از خانواده و خیلی چیزای دیگه .. این باعث رشد و پختگی میشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اگه مچردی هرچی بگیم فایده نداره 

ازدواج اینه مرد بره سرکار بیاد شپاهم غذات اماده خونه تمیز تیا باهم یکم حرف ب نید فیلمی چیزی ببینید یه بیرونی برید یا نه 

همه زحمات و فکر و خیالم روی دوش شماست ( شوهرداری _ خانه داری _ بچه داری _ فکر و خیال زندگی و مدیریت خانه خانه و ....) 

ازدواج فقط ادامه نسله وسلام