2777
2789

لطفااااا کمک کنین

یه پسری تو کلاسمونه(که تو شهرِ خودمونه از یه جا میاییم)بعد این اوایل خیلیییی به من پیام میداد حتی هر ایستگاه مترورو ازم میپرسید؛بعد گذشت تا الان با یکی از دخترای چادریِ کلاس(که افتضاح عشقِ پسر داره و خودشو به هر پسری تو کلاس میچسبونه)یه طوری جور شده که تو مترو کیفشو میگیره از دختره،یا مثلا با هم چت میکنن؛یا دیروز اتفاقس دیدم پسره عکساشو واسه دختره باز کرده واسه من قفل،منم تا اینو دیدم سریع عکسامو واسه پسره قفل کردم(رفتارِ متقابل)

خب حالا اگر پسره ازم سوالی کرد گفت چرا سرد شدی یا عکساتو چرا قفل کردی من چی بگم؟یا اصلا کلا چه رفتاری نشون بدم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی پسره‌ی بی شخصیته،اصلااا اندازه ذره‌سوزن ازش خوشمون نمیاد

از اول نباید باهاش گرم میگرفتی 

اصن به پسر جماعت نباید رو بدی 

من خودم ترم اول که رفتم دانشگاه گفتم بزار جنسیتی رفتار نکنم ، باهم خوب باشیم و.... 

چند تا پسرای همکلاسیم وایساده بودن ، بهشون سلام کردم ، عین بز نگام کردن و جواب ندادن

از اول نباید باهاش گرم میگرفتی اصن به پسر جماعت نباید رو بدی من خودم ترم اول که رفتم دانشگاه گفتم بز ...

آره همینه دیگه واقعا

من از اولم بهش رو ندادم

خیلی رسمی و اینا

این دختره خیلییی لاشیه با این گه چادریه،وای تو پیویه همه‌ی پسرا هس

کار خوبی کردی بعصی دختراهم چقد خراب شدن جدیدا

والا

میره برا پسرا باقلوا و کباب لقمه و...اینا میخره،فقط جلب توجه

میره به پسرا میگه کمرم درد میکنه....!

که چی آخه؟