2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با زور نازین چکه چکه میدم میخوره ،امروز تخم مرغ ابپز گذاشتم با لقمه پنیر و خیار و میوه و چهار مغز با بیسکوئیت

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پنکیک درست میکنم هر روز یه دونه میخوره میره 

نداشته باشیم ییه لقمه کوچیک نون و ارده شیره درست میکنم بهش میدم

گاهی ام خرما و گردو میذارم کنارشون میخوره مجبوری 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نمیخوره

نون تست و ارده شیره میزنم براش

کیک خونگی 

دوتا میوه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

صبحانه نمیخوره

هر زنگ تفریح یه چیز میزارم.

نون پنیر گردو یا نون مربا فقط هم با نون تست

نارنگی 

موز

یه شیر پاکتی پرچرب واسه زنگ آخر 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

صبحانه خامه ،عسل و بعصی وقتا سرشیر و ..چند تا لقمه کوچیک 

ولی لقمه براشون میذارم .

مثلا فلافل و همبرگر خونگی خودم درست کردم .یا شامی یا دوپیازه .همه اینا رو لقمه میگیرم با همین نون معمولی اوایل دوتا میذاشتم .پسرم ۷ سالشه می‌خورد میومد خونه دیگه تا ۵ اینا ناهار نمی‌خورد بعد من هی باید می‌افتادم دنبالش تا اینکه مامانم گفت خوب سیره بچه نمیخوره .دیگه همون یه لقمه میذارم میخوره میاد خونه گرسنه اشه ناهارم میخوره .ولی دخترم ۱۱ سالشه دوتا رو میخوره بعد میاد ناهارم بلافاصله میخوره میگه خیلی گرسنه. یع روز دخترم لقمه نبره بیاد میخواد منم بخوره ☺️

آخه سن رشد هستن دیگه . 

اینم بگم قبلا این طوری نمیکردم ولی امسال اینکارو کردم .چون دخترم بد غذا بود و هر چیزی رو نمیخوره . 

مثلا تخم مرغ ابپزو پنیر و ...نمیخوره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم