2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج چیه واقعا🥲بیاید خدا خیرتون بده🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 49 پست
خیلی سنت کمه برا ازدواجچون سنت کمه، فکرت اینهواقعیت اینه، دیدگاهتو باید عوض کنیممکن عشق برات اتفاق ب ...

هعی این بدع و ناراحت کنندست🥲💔

الان خودت به عنوان یه دختر ۲۴ساله بعد خدا احساس نمیکنی یکی باید پیشت باشه و نیاز عاطفی داشته باشی؟  

هعی این بدع و ناراحت کنندست🥲💔الان خودت به عنوان یه دختر ۲۴ساله بعد خدا احساس نمیکنی یکی باید پیشت ...

راستش من منطقیم، و ترجیح میدم یه شوهر نایس کنم

تا عشق، عشق فقط به مادرم دارم، باور ندارم عشق برای زن و مرد و

دوستداشتن معمولی کافیه

بعدا

وابستگی پیدا میکنی، روال میشه

نمیتونم نیاز عاطفیمو فدای منطقم کنم، باید باب دلمو پیدا کنم. 

امیدوارم شماهم پیداش کنی به موقع❤

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دیگه مشکل اینجاست تعداد مردایی که عاطفی و احساسی و به معناب واقعی عاشقن خیلییییییی کمتر از دخترای ...

البته بطور کلی جنس مرد نگاه و نگرشش نسبت به عشق  و زندگی  فرق داره ،معمولا مردها با عقل رو ملاک می‌دونن زنها احساس و عاطفه ،در صورتی که بنظرم باید ترکیبی از هر دو باشه ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن