2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج چیه واقعا🥲بیاید خدا خیرتون بده🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 49 پست

خیلی بستگی به خود زوج داره . به نظر من ازدواج مثل یه بذر و گیاهه که توی خاک میکاری اوایل خیلی باید مواظبش باشی نرم و نازکه خراب نشه  بعد از یه مدت قلقش میاد دستت ولی این به معنی نیست که دیگه مراقبت نخواد ولی هرچی بگذره تبدیل میشه به یه درخت پر بار که میتونی در سایه امنش ارامش رو تجربه کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزممم خداجونمون خیرت بده

قربونت 

ان شا الله یه ادم خوبی قسمتت بشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ازدواج از دید من یعنی :

دو نفر که با انتخاب آگاهانه میخوان در کنار هم ، همراه و همسفر واقعیه زندگی باشن. 

تو خوشی ها و ناخوشی ها ، 

تو شادی ها و تلخی ها ، 

یعنی دو نفر که در کنار هم احساس آرامش دارن ، 

تلاش میکنن خودخواهی نکنن و بیشتر همدیگر رو درک کنن ، 

و ... 

البته مشکلات همیشه وجود داره ، ولی دو نفر که همدیگه رو واقعا میخوان ، تا جایی که میتونن تلاش میکنن تا مشکلات برطرف بشه. 

انتخاب عاقلانه ازنظرتو چیه؟ چندسالته خودت؟

24

ازدواج باکسی که ملاکهاتو داره

نه لزوما عاشق بشی، بگی خبببب فدای یه تار موش😐

توجه کردن به اخلاق، رفتار، شعور، شخصیت، ادب و تمام این چیزها در ارتباط با خانواده ش هم

موقعیتش، درامدش، طرز فکرش

و اینکه اون شمارو دوست بداره. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
یعنی چی نرمال باشن؟

یعنی بیماری روانی و کمبود نداشته باشن مطالعه کنن به فکر خوشون باشن و همدیگه و به طور کلی آدمای سالمی باشن و همین طور دنبال معنای زندگی باشن و سطحی نگر نباشن و ... 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

24ازدواج باکسی که ملاکهاتو دارهنه لزوما عاشق بشی، بگی خبببب فدای یه تار موش😐توجه کردن به اخلاق، رفت ...

موافقم این ملاکا همشششش درسته

ولی اون عشقه بری تو زندگی سال به سال عادی تر نمیشه؟ 

نمیدونم شاید من توقعم از عشق زیاده🥲💔

ن توی ازدواج خوشبختی و کامیابی افسانه ای هست نه تو مجردی بطور مطلق ، هردو این دوره ها از زندگی فراز و نشیب داره ، ولی ممکنه با توجه به روحیات و نفر دوم بطور نسبی به اون کامیابی و سرور برسی ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن