2777
2789

نون پنیر گردو گذاشتم با یه سیب و نارنگی... خوراکی دیگم داشته باشه میذارم اما همیشه صبحونه شو میبره 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجورغذاها روبهترمیخورن یعنی؟

اره خیلی .کتلت مرغ و اینام هست .

از اول کاهو و گوجه رو خورد میکنم با سس ،چند دقیقه تا بخوای بقیه رو آماده کنی ایتا باهم بمونن .سس به خورد کاهو میره و هر چی باهاش بذاری دوبرابر خوشمزه میشه . 

بچه های من بشدت بدغذان ولی ایتا رو خوب میخورن .بعضی وقتا دیگه تکراری بشه نمیخورن .

یکی دوبار شاید تا الان لقمه براشون نذاشتم اونم دلیل داشتم ولی بشدت عذاب وجدان میگیرم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

پسر من یه لیوان شیر با دو سه لقمه نون عسل میخوره تا ساعت دو و نیم که بیاد خونه چیزی نمیخوره 

قبلا لقمه میخورد مدرسه جدیدا لقمه هاشو نمیخوره اینم شانس مایه بازم الهی شکر هزاران بار 

اره خیلی .کتلت مرغ و اینام هست .از اول کاهو و گوجه رو خورد میکنم با سس ،چند دقیقه تا بخوای بقیه رو آ ...

اره منم نذاشتم الان میخام برم بخرم ببرم ولی ایماروبایدامتحان کنم فکرکنم پسرم بخاد

من جمعه شب عدسی بار میذارم هر روز ازش در حد یه پیاله گرم میکنم میدم میخوره صبحا 

تغذیه هم خیلی سعی میکنم خونگی بزارم ولی خوب بیرونی رو ترجیح میده 

برا همین همیشه یه میوه و یه لقمه کوکو کتلت سیب زمینی فلافل و پیراشکی ...خونگی  یا پنکیک یا کیک خونگی میذارم به اضافه ی یه تغذیه ای مغازه ای

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

دختر کوچیکم دبستانه نمیخوره . می بره اول وقت زنگ صبحانه دارن میخوره . 

دختر بزرگم امسال رفته هفتم تا سال قبل مثل کوچیکه بود الان میگه وقت نمیدن بهمون تا ساعت ۹ سر کلاسیم زنگ اول ‌ضعف میکنم یه ذره تو خونه میخوره میره بقیه اش تو مدرسه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نه اصلا نمیخوره توخونه عوقش میگیره برای همین یه مسواک میزنه می‌ره عوضش تغذیه شو کامل میخوره.حتی وقتایی که مدرسه تعطیله وتوخونه میمونه هم تا یکی دو ساعت بعدازبیدارشدن چیزی نمیخوره بعدش شروع ب خوردن می‌کنه 

چه ساندویچ هایی؟

نون پنیر گردو کوکو ساندویچ مرغ ارده و شیره سیب زمینی و تخم مرغ الویه و.‌‌‌‌....ترتیبش اختیاریه ولی غیر از اینا چیز دیگه ای نباید باشه درکنارش آبمیوه یا میوه طبیعی و خشکبار هم هست