2777
2789
عنوان

مفهوم ازدواج چیه واقعا🥲بیاید خدا خیرتون بده🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 49 پست
ن توی ازدواج خوشبختی و کامیابی افسانه ای هست نه تو مجردی بطور مطلق ، هردو این دوره ها از زندگی فراز ...

یعنی اون عسقی که مثلا تو دوران نامزدی هست با ورود به زندگی کمتر و عادی نمبشه؟

موافقم این ملاکا همشششش درستهولی اون عشقه بری تو زندگی سال به سال عادی تر نمیشه؟ نمیدونم شاید من توق ...

بالاتر گفتم میشه

انقدر مسولیت سخت و سنگینه و اوضاع خراب

عشق اولین چیزیه که از خاطر ما میاره

بقول الیف شافاک، عشق چیزیه که امروز هست، فردا نیست

ملاکهاتو بچسپ، سرت بی کلاه نمونه

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالاتر گفتم میشهانقدر مسولیت سخت و سنگینه و اوضاع خرابعشق اولین چیزیه که از خاطر ما میارهبقول الیف ش ...

هعییییی واقعا خودمم موندم🥲💔

من با کسی که اولش بهم علاقه داشته باشه اما بعدش علاقش کمرنگ بسه و زندگیم نرمال واقعاا نمیتونم زندگی کنم

از ازدواج واقعا میترسممم

فانتزی به ازدواج نگاه نکنید سرچ کنید کانال ننه ابراهیم در ایتا رو ایشون صمیمی وساده وملموس توضیح میدن مسائل ازدواج رو یاافرادی که پیش ایشون اومدن که برای ازدواجشون واسطه بشن و..

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیخالللللیعنی به نظرتو همش همینه؟ یعنی عشقی وجود نداره؟؟؟

عشق اونجوری که میگن نیست 

همشش از روی نیازه که اسمشو گذاشتن عاشق بودن 

نظر شخصیمه ها نظر شخصیی 

شخصییی 

اینطور میگم که منو نخورن 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
یعنی اون عسقی که مثلا تو دوران نامزدی هست با ورود به زندگی کمتر و عادی نمبشه؟

ش

شاید و ممکنه  برعکس هم اتفاق بیفته ،بنظر من بجز خودت و شرایط پیرامون بیشتر به شریک ایندت بستگی داره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
عشق اونجوری که میگن نیست همشش از روی نیازه که اسمشو گذاشتن عاشق بودن نظر شخصیمه ها نظر شخصیی شخصییی ...

نه عزیزدلممم چرا باید توهین کنن

نطر هرکس محترمه

نمیدونم واقعا ولی نظرا متفاوته

هعی

چیا گفته مثلا؟

خیلی چیزا مثلا یه کلیپ دارن همین هفته قبل پیش رهبر صحبت کردن که دخترا میگن باید طرف خونه داشته باشه قد بلند کار دولتی و.‌یاپسرامیگن دختر یفید باید باشه ومعلم و‌..

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ششاید و ممکنه برعکس هم اتفاق بیفته ،بنظر من بجز خودت و شرایط پیرامون بیشتر به شریک ایندت بستگی داره

خب دیگه مشکل اینجاست 

تعداد مردایی که عاطفی و احساسی و به معناب واقعی عاشقن خیلییییییی کمتر از دخترای عاشقه

ی چندماه دبگه ۱۹ولی خب بحثش خیلی پیش اومدهاومدم یکم مشورت بگیرمممم

خیلی سنت کمه برا ازدواج

چون سنت کمه، فکرت اینه

واقعیت اینه، دیدگاهتو باید عوض کنی

ممکن عشق برات اتفاق بیوفته

تداومش، دست خودت نیست

تضمینی نیست بگم تکراری نمیشه

تو خودت ذره ای به رابطت با مادرت فکرکن

اگه ماشین و خونه و جداگونه داشتی

هر روز نمیرفتی به دیدنش

مطمئن باش

همه چیز تکراری میشه.