2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 164 پست
اره بخدا میگ تو با این با ی بچه برمیگردی نمیزارم بابا اینا بهت چیزی بدن

فقط میدونم خواهرت ی چیزی میدونه .

خواهرتو ول کن این پسره چقد خاله زنکه ک بخاطر حرف خواهرت داره کنسل میکنه  چ ربطی داره مگه میخواد با خواهرت ازدواج کنه این کلا داره بهونه میاره .

چشماتو باز کن ب حرف بقیه هم توجه کن نزار همون حرف خواهرت درست دربیاد ک میگه با ی بچه برمیگردی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اخه از اول همه جا مسخرش می‌کرد با شوهرش میومدن همش میگفت چشاش وای این مدلیه فلانه میخندید

من تجربه مشابه داشتم وقتی خواهر همه چی تمامم از زیبایی بینظیر تا تحصیلات عالی و نجیب وباشخصیت یه انتخابی کرد که اصلا شوکه شده بودیم میخاستم سکته کنم دلم میخاست زمین وزمان رو بهم بریزم ولی خواهرم منصرف بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ک اره آخه پدر مادرم خیلی تابع اونن نمیدونم کی حرف بزنم نباشه

یه مدت سکوت کن وخودت ناراحت نشون بده بعد اگه پسره اومد سمتت دوباره ،شب یه وقتی که خواهرت نباشه بامادرت درددل کن 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

فقط میدونم خواهرت ی چیزی میدونه .خواهرتو ول کن این پسره چقد خاله زنکه ک بخاطر حرف خواهرت داره کنسل م ...

تازه بلفرض که این وصلت سربگیره وازدواج کنن  پسره کینه میگیره ویادش نمیره فردا که آب از آسیاب افتاد مرتب سرکوفت میزنه و اذیت میکنه خانواده رو.یجورایی حرمتی نمونده

از ی طرف میگم خب خواهرم ب همه زندگیش فحش کشید مسخره کرد از ی طرفی مث حرف شما

فدا سرت  

ولی به پسره بگو

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
ای بابا میگم شابد حکمت داشت عقب افتاد

فقط عجله نکن. وبدون خانواده ت دلسوزت هستن .بخدا مردای آدم حسابی که رو سرشون قسم میخورن بعد ازدواج توزرد از آب درمیان وای به حال اونایی که چندجاشون میلنگه. حامی اول و اخرت خانواده ت هستن هرچقدرم که خانواده کاملی نباشن اما تو از گوشت و خونشون هستی.

بله حتما مرسی از حرفای خوبتون

عزیز دلم اون پسر اگه لایقت باشه وبیاد سمتت که هیچ اگه نه بشین زندگیتو بکن فقط به فکر خودت باش وغصه این زندگی نخور اینو منی میگم که یه دوره‌ای سر خیلی چیزا زندگی برا خودم جهنم کردم الان میگم چقدر احمق بودم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن