2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 164 پست
شاید حکمت داشته بیشتر فکر کنم🙂

افرین ایشالا ک درست میشه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه بلفرض که این وصلت سربگیره وازدواج کنن پسره کینه میگیره ویادش نمیره فردا که آب از آسیاب افتاد م ...

درسته ولی این ابجیمون عشق چشمشو کور کرده ایشالا ک دیر نفهمه ک چ اشتباهی کرده چون اونموقع دیگه کسی باش کاری نداره چون همه بهش هشدار داده بودن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
درسته ولی این ابجیمون عشق چشمشو کور کرده ایشالا ک دیر نفهمه ک چ اشتباهی کرده چون اونموقع دیگه کسی با ...

امیدوارم از روی عقل ومنطق تصمیم بگیره. 

ماهم همچین تجربه هایی داشتیم یه روز مثل این آبجیمون از کل خانواده متنفر بودم حتی مادرم که چرا با عشق من مخالفت کرد الان میفهمم همون محالفت باعث نجاتم شد و گرنه الان روزگارم سیاه بود.ومدیون مادرم هستم که جلوم وایساد تا بدبخت نشم. همون مادر بیسوادی که هیچ ادعای روانشناسی نداشت.

امیدوارم از روی عقل ومنطق تصمیم بگیره. ماهم همچین تجربه هایی داشتیم یه روز مثل این آبجیمون از کل خان ...

واقعا خانواده ها خیلی جاها چیزایی رو میفهمن ک ما درست متوجه نمیشیم و چشمامونو ب روی واقعیت بستیم  البته خیلی جاها هم خانواده چشمشون رو ب واقعیت بستن ولی شرایط این رفیقمون اینطوریه ک خودش داره خودشو گول میزنه 

قربونتون رها هستم یه مدت صبحت میکردیم با هم در مو حس و فلان اینطور چیزا ۱۷ سالمه

اها بله بله

خوبی گلم 

بازم تو خصوصی بیا 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نه والا هم سطح همن

عجب 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کلا لالم

دیگه لال بودنم حدی داره عزیز من پای زندگیت وسط بود

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بگو خواهرم و نظرش چه ربطی به من و زندگیم و داره! مگه قراره با اون ازدواج کنی!

چرا عزیزم ربط داره

مگه خانواده میتونه بی تفاوت باشه وقتی ببینه بچه شون باید مهم ترین تصمیم زندگیش رو بگیره.بشینن تماشا ؟