2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 164 پست
احساس میکنم با حرفا اینجا من مقصرم

چه حرفی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نمیدونم بخاطر قیافش همیشه میگهشاید ب قول خانمای اینجا تقصیر منع یا من کورم در مقابل این ادم

فقط قیافه؟ شاید خواهرت چیزای دیگه ای هم میدونه حس میکنم ی چیزایی هنوز شفاف نشده

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط قیافه؟ شاید خواهرت چیزای دیگه ای هم میدونه حس میکنم ی چیزایی هنوز شفاف نشده

اره بخدا 

میگ تو با این با ی بچه برمیگردی نمیزارم بابا اینا بهت چیزی بدن 

کلا اره همین ک خواهرت راس گفته اینا نمیدونم کی مقصره اومدم در دل کنم بدتر شکستم

نه بابا من همچین حرفی نزدم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم توضیح دادم پدرم خودش معاینه بکارت رو رسم میدونه عزیز....

گلم معاینه بکارت کلا بعد عقد وایناست نه تو دوران دوستی یکم فکر کن خواهرت بهش برخورده به خاطر عزت نفس خودت

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

برخلاف نظر همه اما من احساس میکنم خواهرت یجورایی حق داشته.فکرمیکنم تو انتخاب خیلی بدی کردی و دوست داشتن و عاشق بودن کافی نیست.خواهرت زورش میاد خواهر دسته گلش رو بده به کسایی که در حدش نیستن. این برداشت منه

گلم معاینه بکارت کلا بعد عقد وایناست نه تو دوران دوستی یکم فکر کن خواهرت بهش برخورده به خاطر عزت نفس ...

اخه آبجی از اولم عکسشو نشون بقیع میدادم جلوش میگفت خیلی زشته فلان قیافش تروخدا همچین چیزای میگفت

برخلاف نظر همه اما من احساس میکنم خواهرت یجورایی حق داشته.فکرمیکنم تو انتخاب خیلی بدی کردی و دوست دا ...

اخه از اول همه جا مسخرش می‌کرد با شوهرش میومدن همش میگفت چشاش وای این مدلیه فلانه میخندید

اخه آبجی از اولم عکسشو نشون بقیع میدادم جلوش میگفت خیلی زشته فلان قیافش تروخدا همچین چیزای میگفت

حالا من با قیافش کار ندارم ولی درمورد مسئله بکارت کار پسره بد بود حالا غصه نخور طرف اگه واقعا تورو بخواد یه مدت بگذره میاد سمتت تو هم سعی کن بدون حضور خواهرت مادر وپدرتو راضی کنی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

نمیدونم بخاطر قیافش همیشه میگهشاید ب قول خانمای اینجا تقصیر منع یا من کورم در مقابل این ادم

با تمام احترام به شما اما فکر میکنم شما دارید کور کورانه تصمیم میگیرید. وگرنه خواهر بزرگتر وقتی ازدواج میکنه آرزوش اینه که خواهر کوچیکترش هم خوشبخت بشه و ازدواج موفق داشته باشه.خواهر بزرگتر گاهی از مادر دلسوزتر میشه.

حالا من با قیافش کار ندارم ولی درمورد مسئله بکارت کار پسره بد بود حالا غصه نخور طرف اگه واقعا تورو ب ...

اون ک اره 

آخه پدر مادرم خیلی تابع اونن نمیدونم کی حرف بزنم نباشه

با تمام احترام به شما اما فکر میکنم شما دارید کور کورانه تصمیم میگیرید. وگرنه خواهر بزرگتر وقتی ازدو ...

نمیدونم بخدا خودم دارم میمیرم نمیدونم چی درسته چی غلطه 

ببخشید این میگم اما از امثال تو بدم میاد چون چشای خودت رو حقیقت بستی و همش داری ناله میکنی حقیقتش ان ...

مگه همه چی عشقه؟

از کجا میدونی واسه اقا اسون بوده؟

اصلا نه برای دختر نه پسر راحت نیست بره تو خانواده ای که نمیخوانش

چه برسه به توهین و تخریب شخصیت