2777
2789
عنوان

به نظرتون گوش بدم به این حرف

248 بازدید | 16 پست

من به خاطر حرفای خواهر نامزدم گفتم من تو اون ساختمون نمیام کنار خانوادت زندگی کنم حالا یا قبول کن یا نامزدی رو بهم بزن 

این شرط منم شاید حتی غیر ممکن باشه چون نامزدم از ایناست که ته تغاری هست و خانواده خییییلی دوستش دارن 

خلاصه حرفمون هم شد 

حالا امروز دوستم بهم گفت نکن این کار رو پسر خیلی‌ خوبیه تو این دوره زمونه کم پیدا میشه چنین پسری حرفای خواهرش رو میخوای چیکار اوایل با منم اینطوری بود الان از گل نازکتر نمیگه اینم بگم دوستم جاریمه و شناخت کافی داره ) 

تو این وضع زنعموی خودم هم نشسته پشت سرم گفته بره شکر کنه یکی پیدا شده با اینا وصلت کنه 😔💔

مامانم میگه ول کن این حرفا رو اون از حسودیش میگه تو هم دیگه لجبازی نکن 

حالا چیکار کنم من آخه زنگ بزنم ناز بکشم من ؟

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه از موضعت عقب نکشولی دیگ حرف به هم زدن و جدایی و اینارو نزن

اینطوری هم فکر کنم همینطوری می‌مونم بین زمین و هوا تا تاریخ محرمیت تموم بشه 

واقعاً قضیه پیچیده ای شده 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
اینطوری هم فکر کنم همینطوری می‌مونم بین زمین و هوا تا تاریخ محرمیت تموم بشه واقعاً قضیه پیچیده ای شد ...

همون اول نباید قبول میکردی

الان بخوای زیر حرفت بزنی یجوریه

ولی بازم ماهی رو هروخ از آب بگیری تازست

همون اول نباید قبول میکردیالان بخوای زیر حرفت بزنی یجوریهولی بازم ماهی رو هروخ از آب بگیری تازست

مامانش زنگ زد به مامانم مامانمم با من صحبت کرد راضیم کرد اگرنه من جواب رد داده بودم 

چجوری بگم دلم نرم شد

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

نازشو نکش اتفاقا خیلی کار عاقلانه ای کردی تو یه ساختمون رفتن اشتباهه.اگه دوستت داره و میخواد تشکیل زندگی بده باید از خانوادش مستقل شه شرط سختی نذاشتی!اینم بدون مجرد موندن بهتر از ازدواجیه که خانواده شوهردائم دخالت کنن تو زندگیت.

زندگی توی یه ساختمون با خانواده همسرت یا خودت و کلا فامیل دور و نزدیک غلطه عزیزم!شما ازدواج میکنید که مستقل بشید نه اینکه همسرتون دوباره برن ور دل مادرشون

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

نازشو نکش اتفاقا خیلی کار عاقلانه ای کردی تو یه ساختمون رفتن اشتباهه.اگه دوستت داره و میخواد تشکیل ز ...

شرطم خیلیییی براشون سخته یعنی اگر قبول نکرد چی اونوقت چیکار کنم 

فعلاً که چیزی نگفته 

فقط حرفمون شد و میشه گفت قهریم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
شرطم خیلیییی براشون سخته یعنی اگر قبول نکرد چی اونوقت چیکار کنم فعلاً که چیزی نگفته فقط حرفمون شد و ...

قبول نکنه از دست یه پسر بچه ننه نجات پیدا میکنی.مگه تنها پسر روی زمین فقط همینه؟

زندگی توی یه ساختمون با خانواده همسرت یا خودت و کلا فامیل دور و نزدیک غلطه عزیزم!شما ازدواج میکنید ک ...

تازه من واقعاً فقط با خواهرش مشکل دارم اونم خودش اذیتم میکنه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

خب ایشون هنوز نرفتی اونجا داره چیکار میکنه اگه بخوای بری نزدیکشون یه عمر زندگی کنی که دیگه واویلا،با دخالتاشون آرامش برات نمیذارن واقعاً ارزششو نداره عزیزم

بنظرم با نامزدت برو مشاوره اصلاً هم کوتاه نیا

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...