2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی 

حرف میزنیم میگیم میخندیم 

کارای،خونه شریکی هست 

خرید با خودشه 

رفتار هم سر کنترل تلویزیون دعوا میکنیم فقط کاری نداریم بهم دیگه زیاد 

سر به سر هم نمیذاریم  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

خیلی دوسم داره تمام شوقش اینه زودتر خونه بخریم ولی چندروز پیش تو عصبانیت گفت حقمه من رابطه داشته باشم نمیتونم یه سال بدون رابطه بمونم که منظورش خیانت بود

از چشمم افتاد و کلیم عذر خواهی کرد

ولی خیلی عاشقشم و بااینکه بخشیدمش دارم از این حرفش زجر میکشم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خودم نه، ولی یه دوست دارم که شوهرش از اول نمی خواستش و به اصرار خانواده باهاش ازدواج کرده. می گه توی این یازده سال حتی یه بار نشده ابراز علاقه کنه، رابطه ی کوتاه و‌مکانیکی و بی شور و حال، یا می گه وقتی میاد می رم استقبالش ولی اون یه سلام خشک و خالیم نمی کنه. بچه هم ندارن چون شوهرش جلوگیری می کنه

خودم نه، ولی یه دوست دارم که شوهرش از اول نمی خواستش و به اصرار خانواده باهاش ازدواج کرده. می گه توی ...

شرایط زندگی من هم تو متاهلی یه جور دیگه بود نمیدونم دوسم نداشت یا سرد مزاج بود

[QUOTE=366763712]خیلی دوسم داره تمام شوقش اینه زودتر خونه بخریم ولی چندروز پیش تو عصبانیت گفت حقمه م ...

گفت دیگه تکرار نمیشه ولی اوایل رابطمونم یه بار این حرفو زد

دلمو بدجور شکسته

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌