آقا پسری ک دوسش داشتم بعد ۳ ساللل مامانش زنگ زد ک بیان جلو خواهرم پشت تلفن بلند بلند هر چی از دهنش در اومد گفت اونمم پیام داد واقعا حرفای خواهرت زشت بود بهتره نباشیم باهم
نمیدونم بخاطر قیافش همیشه میگهشاید ب قول خانمای اینجا تقصیر منع یا من کورم در مقابل این ادم
فقط قیافه؟ شاید خواهرت چیزای دیگه ای هم میدونه حس میکنم ی چیزایی هنوز شفاف نشده
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برخلاف نظر همه اما من احساس میکنم خواهرت یجورایی حق داشته.فکرمیکنم تو انتخاب خیلی بدی کردی و دوست داشتن و عاشق بودن کافی نیست.خواهرت زورش میاد خواهر دسته گلش رو بده به کسایی که در حدش نیستن. این برداشت منه
حالا من با قیافش کار ندارم ولی درمورد مسئله بکارت کار پسره بد بود حالا غصه نخور طرف اگه واقعا تورو بخواد یه مدت بگذره میاد سمتت تو هم سعی کن بدون حضور خواهرت مادر وپدرتو راضی کنی
نمیدونم بخاطر قیافش همیشه میگهشاید ب قول خانمای اینجا تقصیر منع یا من کورم در مقابل این ادم
با تمام احترام به شما اما فکر میکنم شما دارید کور کورانه تصمیم میگیرید. وگرنه خواهر بزرگتر وقتی ازدواج میکنه آرزوش اینه که خواهر کوچیکترش هم خوشبخت بشه و ازدواج موفق داشته باشه.خواهر بزرگتر گاهی از مادر دلسوزتر میشه.