2777
2789
عنوان

نظرتون راجب داستان عاشقی من چیه💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 60 پست
اینی ک تعریف کردم فقط اوایل آشنایی بود...من خیلی تلاش کردم برای حال خوبش.. اما از یک جایی ب بعد دیگ ...

بهش حال دادی رفت دوباره برقصه گریه کنه یکی دیگه بیاد درمانش کنه .  دخترا خل شدن به خدا

ادمی ک غمگینه و افسردگی داره اصلا نمیتونه برقصه حوصله اش نمیکشه پاشه ۸ ساعت برقصه😑

شاید شما اینطور نیستی.. ولی من از غم زیاد پا میشم میرقصم حتی اینقدر خنده میکنم تا گریه ام در بیاد

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ما دخترا همش میخوایم دردای یکی دیگرو خوب کنیم هممون اخرش اذیت میشیما ولی فک میکنیم روانشناس پسرا ...

چون ما دخترا آدم های احساسی هستیم و قلبمون حاکم بر عقلمونه

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

بهش حال دادی رفت دوباره برقصه گریه کنه یکی دیگه بیاد درمانش کنه . دخترا خل شدن به خدا

عزیز بحث حال دادن نیست.. من خودم اول عاشقش شدم پس یعنی خودم انتخاب کردم ک حالش رو خوب کنم و ب همین هدف نزدیک شدم که این آدم عشق و توجه رو تجربه کنه...عشقی ک از والدین و عشق های قبلیش دریافت نکرد..

گفتم ک از دادن عشق بهش پشیمون نیستم چون لیاقتش رو داشت

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

عزیز بحث حال دادن نیست.. من خودم اول عاشقش شدم پس یعنی خودم انتخاب کردم ک حالش رو خوب کنم و ب همین ه ...

چرا تو باید بری عشق های قبلی اونو درمان کنی بابا این ترفند پسراس چرا نمیخوای قبول کنی . داری خودتو گول میزنی کدوم احساس کدوم عقل 

چرا تو باید بری عشق های قبلی اونو درمان کنی بابا این ترفند پسراس چرا نمیخوای قبول کنی . داری خودتو گ ...

چون من میخاستم خودم رو درمان کنم...

عشق و توجه دادن بهش و حمایت ازش میخواستم خلأهای خودم رو پر کنم...خلأهای حمایتی ک از طرف پدرم نشدم.. و حالا میخواستم با محبت ب بقیع اونو پر کنم...درصورتیکه اول باید ب خودم عشق و محبت میدادم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

اخررش یه خلا به خلاهای دیگت اضافه شد و رفت

آره دقیقا.. همیشه میگفت تو عاشق چی من شدی.. من میگفتم عاشق غمت شدم...چون تو ورژن پسرونه منی با همون درد ها و غم ها

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

آره دقیقا.. همیشه میگفت تو عاشق چی من شدی.. من میگفتم عاشق غمت شدم...چون تو ورژن پسرونه منی با همون ...

چندسالتون بود اون موقع؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••