2777
2789
عنوان

فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 111 پست
من میگم که اون دانش اموز ممکنه تو جامعه هزارتا چیز ببینه دلش بخواد

حالا چون تو جامعه می بینه قرار نیست سر کلاس شما هم ببینه...

من هرگز دلم نمیاد و اصلا درست نمی دونم این رفتار را چون کلاس درسه و قوانینش برای معام و دانش آموز یکیه

ولی  بیشتر از رفتار غلطتون، بی تفاوتی و توجیه تون آزار دهنده است....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم معلمم ما تو کلاس با چهل تا دانش اموز با هزار جور فرهنگ و طبقه اجتماعی در طرفیم چه فقرای پولداری! ...

فقیر از دهن خودش میگیره که بچش بخوره 

اینجا که اینجوری ان 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
اشکالش چیه ؟ والا معلم هم ادمه ولی اینکه مدیر عین بچه ها معلمو پای پله بگیره و گوشزد کنه زشته نه؟

لابد اولیا اعتراض کردن که به شما تذکر داده و گرنه اون از کجا توی کلاس رو دیده 

یا همه با هم تغذیه بخورن یا هیچکس 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بله عزیزم

یعنی الان نیستین دیگه؟

می تونم بپرسم چطور راحت یوال طرح کنم

از عصر دارم کلنجار میرم با ورد ۲۰۱۶ ولی نتونستم یه صفحه رو تایپ کنم

میگم این نمونه سوالا اینقد خوب جدول و تصویر گذاشتن چجوری آخه

تازه کارم

امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جام ...

اونوقت بچه وسط تدریس شما چیزی بخوره ناراحت نمیشی؟😐

کلاس اداب نداره؟

.

لابد اولیا اعتراض کردن که به شما تذکر داده و گرنه اون از کجا توی کلاس رو دیده یا همه با هم تغذیه بخو ...

وقتی معلم اینجوری کنه بچه ها هم حساب نمیبرن شروع میکنن خوراکی خوردن

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

حالا چون تو جامعه می بینه قرار نیست سر کلاس شما هم ببینه...من هرگز دلم نمیاد و اصلا درست نمی دونم ای ...

نه متاسفانه و بااحترام من باهاتون هم عقیده نیستم همانطور که نمیتونم نظر شما رو بپذیرم شماهم نمیتونید عقیده تونو به من تحمیل کنید 

دانش اموز باید احساسات مختلف رو یاد بگیره 

و قرار نیست همه چی باب میلش باشه 

با یه کیک خوردن معلم دانش اموز عقده ایی شد؟ بدبخت شد ؟ دهنش اب افتاد ؟

چه خبره بابا 

این حرفا خنده داره واقعا 

کاش رو تربیتشون انقدر حساس بودین 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
یکی از دبیرای ما موقع امتحان کیک خورد اصلا جالب بنظر نمیرسید بچه هاهم خندیدنبرید بیرون بخورید بهتره

خنده نداشت عزیزم  دانش اموزان له ترک دیوار هم میخندن مشکل دارن