2777
2789

چیزی نگفتن که😐 یه حسی بهم میگه اینا یازدهمو مثبت میکنن تاثیرشووو فقط تا لحظه اخرر استرس میدن بهمون نظر شما چیه

تأثیر یازدهم قطعیه امروز گفتن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تأثیر یازدهم قطعیه امروز گفتن

میگن کهه ولی مگه اینارو نشناختین... یادمه پارسال موقعی رئیسی مورد تاا لحظه ها اخررر گفتن امتحانااا امکان نداره لغو بشه بعد سه ساعتت لغو کردن 

میگن کهه ولی مگه اینارو نشناختین... یادمه پارسال موقعی رئیسی مورد تاا لحظه ها اخررر گفتن امتحانااا ا ...

اون فرق میکرد کارت ورود به جلسه ها هم به مشکل خورده بود

تآثیر قطعی چیزی نیست که یه شبه برداشته بشه خیلی از بچه ها مثل خودم هزینه کردیم برای یازدهم کتاب خریدیم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.