2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7538 بازدید | 241 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تورو یادمه قبلا تاپیک میزدی یبار گفتی بابات زن گرفته یبار میگی مرده یبار میگی یه خواهر داری یبار میگی دوتا داری یبار میگی وضعمون خوبه یبار میگی فقیریم یبار میگی خواهر برادرات کوچیکن یبار میگی وضعشون خوبه و شاغلن البته بمن ربطی نداره اما قبلا پیگیر تاپیکات بودم احساس کردم به شعورم توهین شده خیلی ضدو نقیض حرف میزنی حالا کی دکترا گرفتی شیطون؟

اونام دنبال خانواده دارن ترجیح میدن دختر بیسواد بیکار اما خانواده دار بگیرن

باشه خرفی نیست .ولی خودت دلت میاد با پسری ازدواج کنی که هر بار ببینیش غصت بگیره که چقدر سطح کلاسش از تو پایینتره.

من تورو یادمه قبلا تاپیک میزدی یبار گفتی بابات زن گرفته یبار میگی مرده یبار میگی یه خواهر داری یبار ...

چه حافظه خوبی داری همه تاپیک ها یادته😂😂😂😂احتمالا سری بعد می‌دونی چی میخوای بنویسه پس 

من تورو یادمه قبلا تاپیک میزدی یبار گفتی بابات زن گرفته یبار میگی مرده یبار میگی یه خواهر داری یبار ...

چرا انقدر بددهنی پدرم پولدار بود طلاق گرفتن اون زمان مارو ول کرد پولی هم نداد. قبل مرگشم همه رو زد بنام زنش چه دروغی دارم 

باطلی هم گرفتم اثر نداشت

بایدجای دعانویسی بری کاربلدباشه ..بعضیابلدنیستن 

سوره احزاب هرروز بخون...آیه ۲۹سوره فاطر هرروز بخون تکرارکن .انشالله مشکلتون حل بشه ..یه شریک زندگی خوب خدا سرراهتون قراربده.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
چه حافظه خوبی داری همه تاپیک ها یادته😂😂😂😂احتمالا سری بعد می‌دونی چی میخوای بنویسه پس

بنظرت من نصف شب مرضم چیه بیام درد دل کنم حتی دروغم بگم این دروغ برای من چه سودی داره مدال میدن؟

اون کیس ازدواج داشته دوست پسرش خوب بوده من هیچ مردی توی زندگیم نیست شرایط اشنایی و دوست پسرم ندارم

حالا قرار نیست از فردا بری دنبال دوست پسر شما باید اول رو خودتون کار کنین همین که فقط دنبال یکی هستین فقط بگیرتون نشان از ضعفته عزیزم . دوستانه بهت میگم لطفااااا با هر کسی ازدواج نکن متاهلی خیلی چالش داره حالا چه برسه طرف آدم حسابی هم نباشه 

بنظرت من نصف شب مرضم چیه بیام درد دل کنم حتی دروغم بگم این دروغ برای من چه سودی داره مدال میدن؟

اون شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفته من می‌دونم کدوم کاربر هست و شما نیستی،ادامه بده کارت درسته

😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️