2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواجم سنتی نباشه ولی خانوادم مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 62 پست
بله متاسفانه بعضی از خانواده ها باور های علطی از قدیم باهاشون مونده .شما خودت اصرار نکردی که باید فر ...

من اصرار کنم؟ من حرفشم بزنم منو میکشن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اگه محیطتون هم سنتی هست خانواده‌ت حق دارن جدا از اینکه اون پسر توی محیط سنتی که بخواد با شما مراوده ...

اینکه دو نفر باهم آشنا بشن قبل ازدواج

چرااااباید خانواده پسر به چشم بد نگاهش کنن

بس کنید توروخدا این افکار قرن اولی رو

همین ازدواجای بدون شناخته که همه الان مینالن از زندگی

تو یه لباسم میخوای بخری میری ۱۰تا پاساژو میگردی 

لباسو میپوشی 

نگاه میکنی ببینی باهاش راحتی بهت میاد یا نه

بعد چجور طرف الله بختکی با یکی ازدواج کنه تو این زمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالتونه>؟

27سال

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اینکه دو نفر باهم آشنا بشن قبل ازدواجچرااااباید خانواده پسر به چشم بد نگاهش کننبس کنید توروخدا این ا ...

دیگه خب فکرشونو نمیشه عوض کرد باید بدبختم کنن

چندسالته عزیزم؟

27

به خود پسر بگو به خانوادت بگه که باید چند وقت همو بشناسید .‌شاید این طوری راضی شدند .

اصلا رسمش نیست که بخواد بگه

من با کسی نیستم الان و بیکارم

والا خیلیارو دیدم خوبن

من مامان باباي خودم اينجور بودن همش مشکلات کار رو مي اوردن توخونه تازه اگه تو جايگاهت از اون بالاتر بره ممکنه زيرابتو بزنه يا بگه من شوهرتم نبايد بري سر کار اصلا يجا خوندم حتي نبايد دوستاتون رو از بين همکاراتون انتخاب کنين به خاطر همن حسودي و اينا البته بستگي به اون مرد هم داره ولي بيشتر مرداي ايراني حسودن و نميتونن ببين زنه هم کاري که اونا ميکنن رو بهتر ميتونه انجام بده شايد مورد هايي که شما ديدي جلوي شما خوب بودن ولي از مني که تو بطن ماجرا بودم بشنو

27سال

عزیزم ماشالله خودت عاقل و بالغی

وقتی نمیتونی ازدواج سنتی رو قبول کنی حتی اگه ازدواجم کنی اون حس تحنیل و حق انتخاب نداشتن قطعا اذیتت میکنخ و نمیزاره راحت به زندگیت برسی

درک میکنم که خانواده های زیادی هستن که اصلا با اشنایی موافقت نمیکنن

قرار نیست تو این سن برای انتخاب مسیر ایندت همه چیز رو به بقیه بگی

خودت کسی که واقعا معقوله و اونم بهت علاقه داره رو انتخاب کن و باهاش بدون اطلاع خانوادت (ترجیحا یک نفر خواهری چیزی بدونه این داستانو) باهاش معاشرت کن