2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواجم سنتی نباشه ولی خانوادم مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 64 پست
هک ک نمیتونه گوشیتو برداشته کد اینای اپ هاتو برداشته

اره

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله خوشبخت بشی عزیزم . خداروشکر به اشتباهشون پی ببرن

اشتباه پدرم به قیمت خوردن مهر طلاق تو شناسنامه ام و از دست رفتن سه سال از بهترین زمان جوونیم و سختی هایی که نباید تو اون سن می کشیدم تموم شد 

بازم شکر می کنم حداقل شوهر سابقم اینقدر اشتباهش بزرگ بود که بابام راضی به جدا شدنم شد 😅

اصلا هیچ جوره راضی نمیشن رسمشم نداریم. من که باهاش نمیرم بیرون که راه غلط باشه. 27سالمه

وا اسی یعنی چی 

لاقل یه صیغه یه ماهه بخون 

با یه غریبه چجوری میخوای نریده نشناخته ی عمر زندگی کنی سنتم ک کم نیس اخه

تا حالا رل نداشتی؟ 

وا اسی یعنی چی لاقل یه صیغه یه ماهه بخون با یه غریبه چجوری میخوای نریده نشناخته ی عمر زندگی کنی سنتم ...

عزیزم بخدا رسم نداریم صیغه و اینجور چیزا. کلا رسم ما اینجوره که سنتی میاد خواستگاری حالا یا به واسطه معرف یا خودش دیده، میاد با خانواده حرف میزنه میرن درباره ش تحقیق میکنن اگه پسرخوبیه به من میگن و اگه راضی شدم با خانواده خودم و خودش میریم آزمایش و زود عقد میکنیم. رسم ما اینه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀