دوست دارم یه تایمی با شخصی که انتخاب خودمه آشنا بشم بدون اطلاع خونواده. به هرحال ما بچه نیستیم همچی رو خونوادمون بدونن تازه اگرم بدونن یه روزم مهلت نمیدن طرفو بشناسیم میگن عقد کنین زود.تازه ما چیزی به اسم نامزدی نداریم که آشنا بشیم مستقیم عقد و تمام
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وا اسی یعنی چی لاقل یه صیغه یه ماهه بخون با یه غریبه چجوری میخوای نریده نشناخته ی عمر زندگی کنی سنتم ...
عزیزم بخدا رسم نداریم صیغه و اینجور چیزا. کلا رسم ما اینجوره که سنتی میاد خواستگاری حالا یا به واسطه معرف یا خودش دیده، میاد با خانواده حرف میزنه میرن درباره ش تحقیق میکنن اگه پسرخوبیه به من میگن و اگه راضی شدم با خانواده خودم و خودش میریم آزمایش و زود عقد میکنیم. رسم ما اینه