2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواجم سنتی نباشه ولی خانوادم مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 64 پست
اینکه دو نفر باهم آشنا بشن قبل ازدواجچرااااباید خانواده پسر به چشم بد نگاهش کننبس کنید توروخدا این ا ...

بله دقیقا شما درست میگی

ازدواج منم سنتی نبود و با روش های قدیمی مخالفم

دوست عزیز ما نمی‌دونیم استارتر کجایی هست و شرایط فرهنگی محیطی که توش هست چطوره اگه پست من رو نگاه بندازید و دوباره با آرامش بخونید من اولش نوشتم اگه محیطی که توش هستید سنتی هست ، ضمن اینکه همین دوهفته پیش توی یکی از روستاهای اطرافمون یه مادرشوهر پسرش رو مجبور کرد زنش رو طلاق بده . چرا ؟ چون دختری که قبل از عقد با پسر بیرون بره بعد از عقدم با مردهای دیگه میره !!!

جالبه خود پسره هم که او موقعا رفته بوده سر قرار با دختره حالا بهش گفته : حالا من پسر بودم عین خیالم نبود تو چرا انقدر خراب بودی باهام اومدی 😑

اگر برادر دارید یا پسری که راستشو بهتون میگه حتما ازش بپرسید چند درصد از هدفتون از رابطه با دخترها آشنایی برای ازدواجه !!!!

اون وقت دخترها معمولا فک می کنن هر کس بیاد سمتشون باید بشناسنش برای ازدواج ...

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بله دقیقا شما درست میگیازدواج منم سنتی نبود و با روش های قدیمی مخالفمدوست عزیز ما نمی‌دونیم استارتر ...

به نام خدا😂😂

اون مادر شوهر هیچ حقی برای دخالت نداشته

شوهر اون خانم خیلی بچه ننه و بی عرضه بوده 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نام خدا😂😂اون مادر شوهر هیچ حقی برای دخالت نداشتهشوهر اون خانم خیلی بچه ننه و بی عرضه بوده 😁

خب شما ضمانت می‌کنی پسری که باهاش رابطه می‌گیری بچه ننه نباشه؟😄

یا اینکه اصلا همه چی اوکی باشه فقط یک بار بشنوی مادرشوهرت یواشکی داره به خواهرش میگه : دخترخ خودش خواستدش دو سال با پسرم بوده ! و حرفای دیگه

اگه جونش رو داری مدرن ازدواج کن .

شوهر من یه دفعه جلو بابام اینا گفت خانمم ( یعنی من ) خودش بهم گفت بیام خواستگاریش ...

بابام خیلی بهش برخورد

منم تا چند سال تا حتی به شوخی میگفت تو منو خواستی زور میزدم توجیهش کنم . الان تازه بعد از ۱۵ سال زندگی یه کمی ریلکس شدم میگم آره پسر خوب رو باید رو هوا زد . اونم واسه اینکه کرمش بخوابه دیگه سربه سرم نذاره🤪

وگرنه همسرم کورد هستند و مامانم میگفت من تو رو به کوردها نمیدم . منم یه خواستگار کورد داشتم میخواستم اینی که الان همسرم شده رو اول بیارم خواستگاری که دعواها رو سر اون بکنم و جواب رد بهش بدم و با مجوز ازدواج با کوردها خواستگار اصلیم رو بیارم روی کار 😆😆😆😆

که خوشبختانه قسمتی که خدا برام درنظر گرفته بود همین همسرم بود و اون یکی به طرز عجیبی کنسل شد 😑

...

هععععی 😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اینا رسم نیست تفکر غلطه

خب فکرشونو عوض نمیکنن چیکارشون کنم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

خب شاید توی رسم‌شما نباشه .ولی توی فرهنگ‌ خانواده مقابل باشه .منطورم پسری که بعدا میاد هست😊

نه باباهمینن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم ماشالله خودت عاقل و بالغیوقتی نمیتونی ازدواج سنتی رو قبول کنی حتی اگه ازدواجم کنی اون حس تحنیل ...

عزیزم اونا منو 27 سال نمیبینن. حتی میگن نری فردا جایی بگی من 27 سالمه خواستگارت میپرن سنت بالاست بگو 24 سالمه. اصلا خواهر ومادرم همینن.از داداشا که نگم برات من یکبار بدون اطلاع خانواده آشنا شدم و داداشم هکم کرد شماره پسرو از تو گوشیم برداشته داده به بابام ، بابامم زنگ زده به پسره.نمیدونم تهدید کردن یا چی گفتن نمیدونم. اینارو پسره بهم گفت دروغم نیس چون میدونم داداشم همچین آدمیه

اینا رسم نیست تفکر غلطه

منم میدونم غلطه اما واقعا سنتی نمیتونم. اذیت میشم باید بدونم طرف کیه چیه خونواده ش کی ان. 

حالا برعکس خانواده من از این طرف بوم افتادن ما چند سال دوست بودیم الان 5 ماه نامزدیم گفتم دیگه فروردین ماه عقد کنیم میگن نه تابستون 😐😄

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
حالا برعکس خانواده من از این طرف بوم افتادن ما چند سال دوست بودیم الان 5 ماه نامزدیم گفتم دیگه فرورد ...

خیلی خوبه که

منم میدونم غلطه اما واقعا سنتی نمیتونم. اذیت میشم باید بدونم طرف کیه چیه خونواده ش کی ان.

درست میگی

ولی شما میخوای مجازی ارتباط برقرار کنی که اینم بدتر چاه هست تا کمک به شناختت

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
خیلی خوبه که

اون برای کسی هست که شناخت نداشته باشه ما چند سال شناخت داریم خونه هم همسرم گرفته تازگی می‌خوام عقد کنیم عید سفر بریم باهم بعدش جشن عروسی بگیریم بریم خونه خودمون 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
بله متاسفانه بعضی از خانواده ها باور های علطی از قدیم باهاشون مونده .شما خودت اصرار نکردی که باید فر ...

من گفتم جوابم منفیه ولی گوش شنوایی نبود که بشنوه 

وقتی گفتم حداقل چند جلسه باشه تا آشنا شیم بابام یه چیزا گفت بهم نسبت داد برگی برام نموند 😂😂

خلاصه حالا الان آدم شده چون دید نتیجه به زور عروس کردن من چی شد الان دیگه کاریم نداره به حساب خودش پشیمونه 

و می تونم برای ازدواج بعدیم خودم تصمیم بگیرم 🤣🤣