2777
2789

برمیگشتین عقب اینبار ملاک هاتون چی بود با توجه به تجربه الانتون و پیشنهادتون به کسی که مجرده چیه تو انتخاباش با وجود شرایط الان جامعه 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم پول

پولدارا قیافه ندارن اخه🥲

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
با خدا بودن و اخلاق

عزیزم کلمه اخلاق خیلی کلی هستش جزئیات بگید

شوهر من چرا داره پس 😂😂😂😂🙂یا برادر شوهرم

کجا یافتی🤓

بستگی داره تعریفت از پولدار چی باشه

هیچ مردی برای خودش نخواین برای هیچ مردی از خودتون نگذرین هر شرایطی تحمل نکنید چون بروز پشتتون خالی میکنن اونوقت شما هستین که شرمنده پاهاتون میشین همشون یروزی شرایطش باش خیلی راحت شما رو به یکی بهتر میفروشن پس شما هم مردا رو بخاطر پولشون بخاین تو این زمونه عشق و ... کشکه مردی نمونده که رسم عاشقی بلد باش 

با کسی که از نظر فرهنگی مالی سطح اجتماعی ازت پایین‌تر هست به هییییچ عنوان ازدواج نکن

اونکه اصلا ولی بالاتر باشه چی میشه هندلش کرد؟