دوست دارم یه تایمی با شخصی که انتخاب خودمه آشنا بشم بدون اطلاع خونواده. به هرحال ما بچه نیستیم همچی رو خونوادمون بدونن تازه اگرم بدونن یه روزم مهلت نمیدن طرفو بشناسیم میگن عقد کنین زود.تازه ما چیزی به اسم نامزدی نداریم که آشنا بشیم مستقیم عقد و تمام
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
به جای راه غلطخانواده رو قانع کنید که ازدواجم به شناخت نیاز داره و با هرکسی بخواید ازدواج کنید به مد ...
اصلا هیچ جوره راضی نمیشن رسمشم نداریم. من که باهاش نمیرم بیرون که راه غلط باشه. 27سالمه
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باهاش نمیرم بیرون که. مثلا اگه یه روزی کار کردم همکار باشه
خب شما که نمیخوای بخاطر اینکه بتونی بشناسیش زور بزنی از بین همکارهات باشه. مگه اینکه انتخابت از الان مشخص باشه که همکارته ولی ممکنه نباشه .همسرم میگه پسرا برای اینکه پیش همدیگه کلاس بذارن صفحه چتشون با دخترا رو نشون همدیگه میدن . اینو گفتم که اگه خواستی خلاف جهت جریان محیط های سنتی شنا کنی بدونی احتمالا چه بی جنبه بازیایی اونجاها هست
با همکار اصلا ازدواج نکن هم کارت به هم ميريزه هم ازدواجت
والا خیلیارو دیدم خوبن
خب شما که نمیخوای بخاطر اینکه بتونی بشناسیش زور بزنی از بین همکارهات باشه. مگه اینکه انتخابت از الان ...
من فعلا بیکارم گفتم اگه
خونواده منم سنتی و سخت گیرنولی ما یه چیزی دارم نامزدی یکی دو ماه صیغه میکنن میرن با هم همو بشناسن سر ...
نه ما نداریم
عزیزم موقعی که من ازدواج کردم از خواستگاری تا عقدم سه روز بود 🤣کلا بابام اعتقادی به آشنایی نداشت
شما سه روز ما شاید یک روزم نذارن
خب اگه همکارت بود که مشکلی نداره از وقتی دیدیش می شناسیش وقتی هم فهمیدی بهت حس داره تا میاد بیاد جلو بگه بازم می شناسیش و وقتی هم گفت بگو بذار اول مطمئن شیم بعد به خانواده ها میگیم .
من فکر میکنم شما فانتزی رابطه قبل از ازدواجو دوس داری مسالهت شناخت نیست