2777
2789
عنوان

تو یک هفته 4کیلو وزن کم کردم

591 بازدید | 67 پست

خب من یک دی 97کیلو بودم و الان 93

رژیمی ک دارم کالری شماریه روغنو حذف کردم جایگزین نون بربری نان جو رو گذاشتم و برنج دو روز در هفته میخورم شکر و حذف کردم و نمک خیلی کم میخورم 

و روزانه یک الی دو ساعت ایروبیک میرم 

اگ چهار کیلو دیگ تا اخر ماه کم کنم از محدوده 90در میام بریم برای سه هفته باقی مونده 

اب خیلی زیاد بخورین خیلیییییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارک باشه 

اما ۴ در یک هفته خیلی زیاده در اصل باید در ماه ۴ کیلو کم میکردی

هم کاری شماری 

هم ایروبیک 

چربی و عضله رو باهم میسوزونه و از طرفی ول کنی زود برمیگرده 

کلاس هوازی و قدرتی رو باید با هم انجام بدی

اگر دوست داشتی توی روبیکا یه سری به یزدانی فیت بزن 

خودمم همینو گفتم ب مربیم گفت توی وزنای بالا طبیعی ک اول زود وزن کم کنی

تو وزن بالا اگر رژیم اصولی نباشه توقف کاهش داری. حالا اونجایی ک گفتم برو ببین اونم مربی درست حسابی و تجربیات رو گفته 

اما در کل به خودت افتخار کن با اراده جلو رفتی

چطوری؟

سلام عزیزم من بعد زایمانم ۴ ماه رژیم گرفتم ۱۲ کیلو کم کردم

شما وزنت بالاس بیشتر از من کم میکنی اراده داشته باش...من قند مصنوعی رو کامل حذف کردم همه چی می‌خوردم ولی کم...میان وعده یدونه میوه می‌خوردم شامم ساعت ۸.. بعد ۸ دیگه ب هیچی لب نمیزدم جز آب

ابم هرروز ۱۰-۱۵ لیوان میخورم+ ورزش هرروز ۱ ساعت

شما بااین روش ماهی ۶ تا کم میکنی شما عرض ۶ ماه وزنت از ۱۰۳ میشه ۶۷

🤎انسان باشیم🤎