2777
2789
عنوان

چجوری برینم ب خواهرم ک دیگ هیچوقت نیاد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 56 پست
ب شما چ عزیزدلم...اصل موضوع چیز دیگه س

اعصاب نداری ها.  😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️یه سوال ساده ازت پرسید.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببینید متاسفانه هنوز بعضی از افراد جامعه که گویا خواهرتون هم از همین دسته ست، به زنی که جدا شده به د ...

منو بخاطر اختلاف سنی زیادمون اصلا جدی نمیگیرن

مثلا بچه ش میاد مکالمات تلفنی منو گوش میده 

بعد همه جا خبرکشی میکنه

و بعد ب بچه شحق میده ک نگران منه ک پسرا گولم بزنن

در صورتی ک من داشتم خاطرات تور کوهنوردی و برای ی دوست تعریف میکردم اسامی ک شنیده بود اصلا با من رابطه ای نداشتن ولی ب دروغ رفته پخش کرده

یا مثلا فیلمای بدون سانسور روی فلش منو نگا میکنه و میره ب همه میگه خاله فیلم ناجور دیده!در ۱ورتی  ک عادین

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصاب نداری ها. 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️یه سوال ساده ازت پرسید.

والا صفحه اول هزار نفر همین سوالای بی ربط و پرسیدن!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
یعنی چی باهزار نفر باشم ..خب ب کسی ک با هزارنفر باشه چیزی جز اونکه خواهرات میگن نیس درست میگن خب بعد ...

اصلا معلومه خود تو چقد بی گناهی..از خدا نمیترسی

یعنی خودت سرکاری اونا تو خونه تن؟چقدر ساده ای

بله

چه کفتارایی هستن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
والا صفحه اول هزار نفر همین سوالای بی ربط و پرسیدن!

ببین انتظار نداری که بیایم بگی خواهرات غلط کردن فلان بمان خود من به شخصه وارد تاپیکی میشم کلی سوال میپرسم تا بفهمم چجوری راهنماییش کنم انتظار دارم استارتر هم توقع نداشته باشه کورکورانه ازش دفاع کنیم اگر واقعا قصدش راهنمایی خواستند

برا عمینم اینجا چند تاسوال از نظر شما بی ربط هم من پرسیدم میخواستم با توجه به جوابات کمکت کنم که خب بعضیاشون وجواب ندادی 

بی خیال راهنماییتم کردم دیگه

با اسی موافقم

یه سوال پرسیده استارتر اومدن میگن شغلت چیه فلان اینا خب سوالو جواب بده نمیتونی برو بیرون از تاپیک

یه چیزیم اسی بگه میگن اخلاقش تنده!

سوالای شخصیو دلش نمیخواد جواب بده زوره؟

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!

اسی عزیزم زیاد به این پسره دل نبند و دم دستش نباش حتی اگه واسه ازدواجه وقتی تو رابطه ای به کسی نگو تا پشتت حرف در نیاد به قول خودت تو از رابطه غلط میای بیرون اما اونا فک میکنن خرابی

عزیزم شما یک خانواده اید زندگی هرکسی تا جایی به خودش مربوطه و میتونه هر کاری انجام بده که از مدل زندگی کردنش اطرافیانش آسیبی نبینن قطعا مدل زندگی هر فرد از خانواده ممکن هست به نفع یا ضرر بقیه ی خانواده باشه و شما اگررررررر مدل زندگیت درست نیست خانوادت حق دارن معترض باشن چون بابت رفتار شما چ بخان چ نخان باید پاسخگو باشن و خیلی وقتا زندگی مشترکشون تحت تاثیر قرار میگیره خیلی وقتا ادم بخاطر اشتباه یکی از اعضای خانوادش همش باید سرش پایین باشه جلوی همسرش این یک واقعیته پس یا شجاعت و عرضشو داشته باش که کلا باهاشون قطع رابطه کنی یا خانوادت رو هم در نظر بگیر وقتی کاری میخای انجام بدی و خودخواهانه تصمیمی نگیر

الهی گاهی نگاهی