کلاسای زبان رفتن چندین سال. کلاسای خصوصی با استادا و....
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باید از اول سال کم کم میخوندیش ولی حالا هم عیبی نداره نذار درس هات جمع شند کم کم و مفهومی بخون درسارو و مرور کن که یادت نره
خودت بهتر میدونی چرا امتحان برات سخت بوده شاید مطالب یادت رفته بوده
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
قبل از درس خوندن اول موهاتو بالا جمع کن یه قهوه بخور یا شکلات تلخ رو تختو مبل هم نشین، بشین رو زمین یا به حالت نشسته یا دراز کشیده رو شکم یکم گردن درد میگیری ولی خب همهی حواست پیش درسه وسط درس استراحت نکن اگه کلمهای یادت میره بنویس کف دستت یا رو کاغذ بنویس با خودت تکرار کن با صدای بلند درس نخون انرژیت زود تموم میشه اول یه دور متن رو با چشم بخون بعد با صدا بخون .