2777
2789
عنوان

چجوری برینم ب خواهرم ک دیگ هیچوقت نیاد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 56 پست
پارتنرت میدونه قبلا جدا شدی؟

چرا ندونه😐جزام دارم‌مگه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
شغلت چیه عزیزم؟

ب شما چ عزیزدلم...اصل موضوع چیز دیگه س

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ندونه😐جزام دارم‌مگه

نه کلی دارم میپرسم

خب وقتی میدونه خواهرات به یورت باشه مهم اونه که هم پذیرفته هم دوست داره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
چرا میگه خرابی جدای از این پسر با آدمای دیگه در ارتباط بودی که حرف ومیزنه؟

اصلا با هزارتا در ارتباط باشم...

دلیل نداره یکی ب خودش انقدر جرات بده

ب شما چ عزیزدلم...اصل موضوع چیز دیگه س

خودتم عین خواهرت بی ادبی 

وقتی روان نداری ،تاپیک نزن 

میگی خرج همرو میدم ،میگم شغلت چیه ،شاید فک کنن  پسره بهت پول میده که بهشون میده 

ذهن خودتم عین خواهرات منحرفه پس الکی جبهه نگیر ،ریپ نزن 

ببینید متاسفانه هنوز بعضی از افراد جامعه که گویا خواهرتون هم از همین دسته ست، به زنی که جدا شده به دید منفی نگاه میکنند و روابط و ازدواج مدرن براشون هنوز تابو محسوب میشه و تغییر این نگاه نیاز به فرهنگ سازی گسترده داره... شما بهتره معاشرتتون رو با خواهرتون بسیار محدود کنید یا اینکه یک بار برای همیشه با نهایت جدیت ولو شده با دعوا و خشونت بهشون بفهمونید که اگر میخواد روابط خواهرانه فی ما بینتون رو حفظ کنه بایستی حرمت شما رو نگه داره و تو مسائل خصوصیتون دخالت نکنه و از مسائل شخصی حربه ای برای توهین و آزار رسوندن به خود شما، استفاده نکنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اگر با آدم‌های مختلفی در ارتباط نبودی اگر سر خیانت خودت زندگیت نپاشیده اگر دوست پسرت مجرده اگر با آدم متاهل نپریدی تو این مدت اگر داری از راه حلال نون در میاری اگر شوهر قبلیتو فراموش کرده ای وتمام حواست پیش اینه اگر تک پری خواهرات از حسادتشون دارن باهات اینجوری رفتار میکنن راهش اینه باهاشون قطع رابطه کنی اگر غیر از این چیزایی که گفتم هست پس خواهرات راست میگن

استارتر الان شاید ناراحت شی.ولی حقیقتا اخلاق خودت تنده عزیزم.ب دو سه تا از کاربرا پریدی...اخلاق خودت ...

اینکه نمیتونم بپذیرم مردم ب همه چیز ادم کار داشته باشن کاملا طبیعیه!

ب شماهم حق نمیدم وقتی ی موضوعیو کامل توضیح دادم سوال متفرقه بپرسی

خب چون بزرگتر توان وقتی ببینن چنین چیزی وقطعا دخالت میکنن

یعنی چی باهزار نفر باشم ..خب ب کسی ک با هزارنفر باشه چیزی جز اونکه خواهرات میگن نیس درست میگن خب 

بعدش بعید میدونم تو حریفشون نباشی آدم مودب ومتشخص با بقیه اینجوری حرف نمیزنه ی کم آرومتر چرا ب کاربرای بیگناه میپری   

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩