2777
2789

اومدم به خونه برسم یکم اماده کنم‌خونه رو کمد لباسشون به شدت بهم ریختس داداشم لباسارو چپونده  به نظرتون بریزم بیرون تا‌کنم دوباره بچینم؟

من چون خودپ دوست ندارم یکی به کمدم دست بزنه میگم شاید اینم بد باشه نمیتونم زنگ بزنم زنداداشم گوشی نداره پیشش

خودشم‌بیمارستانه بعد مرخصیم نمیتونه تمیز کنه

بعد یچیزی تشک تختش متحرکه یعنی به صورت تاشو میره بالا اونو بدن بالا زیرشو تمیز کنم واسه اینکه بکشمش پایین سختم نمیشه؟ یعنی سنگین نیست؟

اشپزخونه و پذیرایی تموم شده فقط اتاقا مونده

دست تنها نمیدونم چیکار کنم خجالتم میکشم اتاق مشترکشونو تمیز کنم🫥

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم اتاق شخصیشونو دست نزن

اخه دقیقا وضع اینجا خرابه

بعد مرخصی هم مستقیم میاد خونه 

با توجه به شرایطش باید فقط دراز بکشه

دیگه نمیدونم جیکار‌کنم عجیب گردو غباره

لایک نکن خواهر منننن  

شاید چیزی باشه ک نخواد کسی ببینه.من ب شخصه دوس ندارم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
دست نزن همون پذیرایی و آشپزخونه خوبه. اتاق خواب شخصیه

اخه مستقیم‌میاد خونه بعد باتوجه به شرایطش باید سریع دراز بکشه

رو تختیشو انداختم لباسشویی گردو غباره شدید 

مجبورم تمیز کنم فقط کمد لباسو پرسیدم 

لایک نکن خواهر منننن