2777
2789
عنوان

چجوری برینم ب خواهرم ک دیگ هیچوقت نیاد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همین یه رابطه نبوده و رابطه های متعدد داشتید

فکر میکنم نگرانت هستن 

و یا بلد نیستن چجوری عنوان کنن یا وقتی عنوان میکنن با برخورد بد شما مواجه میشن و تهش به دعوا ختم میشه و اینجوری صحبت میکنن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
با اسی موافقمیه سوال پرسیده استارتر اومدن میگن شغلت چیه فلان اینا خب سوالو جواب بده نمیتونی برو بیرو ...

خب محترمانه بگه راحت نیستم به این سوال جواب بدم

یکم ادم باید مودب باشه کسی بهش بی احترامی نکرده که به خودش اجازه بی احترامی بده 

وگرنه کسی گفت چرا اسی سوال رو جواب نداد؟

با اسی موافقمیه سوال پرسیده استارتر اومدن میگن شغلت چیه فلان اینا خب سوالو جواب بده نمیتونی برو بیرو ...

ببین وقتی تاپیک می‌زنیداولش هدف مشخص کنیدک هدف از زدن این تاپیک راهنمایی هستش یا طرفداری از استارتر 

ک اگه بحث طرفداری باشه اوکی چند تا فحش هم ما به شخص مورد نظر میدیم ک دلش خنک شه 

اما نه اگه واقعا میخواد بفهمه داره راه درست رو میره باید کامل توضیح بده 

مخاطب این حرف های من اسی فقط تو نیستی یه قانون کلی هستش

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اصلا معلومه خود تو چقد بی گناهی..از خدا نمیترسی

عزیزم مگه من گفتم تو گناهکاری میگم ب کسی ک با هزارنفر باشه همه همینو میگن تو ک نیستی خواهرت هرچی میخواد بگه تو چرا حرص میخوری نگفتم خدای نکرده تو خرابی ک من هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم کسی وقضاوت کنم ..

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩

دنبال راه حل میگرده مگع تا منبع رو پیدا نکنی میشع الکی واسه کسی چیزی نسخه کرد؟؟؟؟میسه الکی کسیو‌قضاوت کرد که حق باکدومه؟؟ میگه خرجشونو میدم‌،،میگم‌شغلت چیه ،یعنی درامدش بالاس که میده‌،یا اینکه کمه و خانوادش فک میکنن کسی خرجشو میده‌,نمیدونم مغزتون از چی ساخته شده ،دیگه کسی با گنده گوزی به جایی نمیرسه اگه اینطور بود الان راسو‌سلطان جنگل بود،