2777
2789

سلام خانما من این ماه ۹ سیکلم کیت تخمک گذاریم مثبت شد شدیدا هم علائم تخمک گذاری داشتم ، مجدد ۱۸ سیکلم هم دوباره تست گذاشتم مثبت شد با علائم کمتر قبل این تاریخم امتحان کردم منفی بود و کم کم طی چند روز پررنگ شد، ممکنه‌ دوبار در ماه تخمک گذاری بشه؟

تنبلی تخمدان

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم تنبلی تخمدان ندارم آخرین چکاپم ماه پیش بود داروی تقویتی هم دکترم گفت نیازی نیست بخورم

خب پس سن زیر ۲۳ هم ممکنه اینطور شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

امکان داره هردوتخمدان تخمک آزادکنن دارومحرک نخوردی

نه دارو نخوردم ولی یه چند روزی خیلی کم پودر نخل خرما خوردم کلا خرما و مغزی‌جات زیاد خوردم ، چون سیکلم همیشه ۳۰ روزه‌اس نهم سیکل زود نیست برا آزاد شدن تخمک؟

خب پس سن زیر ۲۳ هم ممکنه اینطور شه

نه بابا سی سالمه😅 تنبلی تخمدان میگن چند روز متوای مثبت میشه پشت هم ، من فقط دو روز مثبت شد یکی ۹ سیکلم یکی ۱۸ بقیه‌اش منفی بود 

نه بابا سی سالمه😅 تنبلی تخمدان میگن چند روز متوای مثبت میشه پشت هم ، من فقط دو روز مثبت شد یکی ۹ سی ...

منم تنبلی تخمدان داشتم یبار مثلا دوازدهم میشد یبارم ۲۳ سیکل 

کیت تخمک گذاری براساس هورمون lHکار میکنه ک خب مطمعن نمیتونی بشه ک وقتی مثبت شده ینی واقعا تخمک داشتم یا نه هورمونم بدلیل دیکه ای ترشح شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تنبلی تخمدان داشتم یبار مثلا دوازدهم میشد یبارم ۲۳ سیکل کیت تخمک گذاری براساس هورمون lHکار میکنه ...

من هیچ وقت اینطوری نبودم اولین باره بعید میدونم تنبلی باشه چون تازه چکاپ دقیق انجام دادم تغذیه و سبک زندگیمم مراعات میکنم ، ایشالا که خیره ممنون از راهنماییتون🌸