2777
2789
استاد چرت گفتنه میگ دختر بودن باید سقط کنی اصلا افسردگی گرفتم از دسش

بگو یه بار دیگه این حرف بزنی میزارم میرم ازت هم شکایت میکنم تا بفهمی دهنت جمع کنی 

من بچم دختره خودم پسر میخواستم شوهرم و بابام اینقدر دعوام کردن ک ناشکری نکن خجالت بکش 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من باردار نمیشم گلم دعا کن دامنم سبز بشه🙏🏻

عزیزم ایشاا..  میشه مطمن باش دعات میکنم بخدا. قربون خدا برم من وقتی شنیدم باردارم و دوتاس اینقد تو سر و کله ام زدم و گریه کردم چون واقعا نمیخاستم .خدا این بجه های منوباید به امثال تو باید میدادایشاا.. ک خبر بارداری‌ها میای میدی بهمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشاا.. میشه مطمن باش دعات میکنم بخدا. قربون خدا برم من وقتی شنیدم باردارم و دوتاس اینقد تو س ...

خیلی ممنونم

درمورد هدیه خدا خیلی شاکر باش خدا خیلی دوستت داره🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
بگو یه بار دیگه این حرف بزنی میزارم میرم ازت هم شکایت میکنم تا بفهمی دهنت جمع کنی من بچم دختره خودم ...

منم دخترم بزرگم وبا هزارتا پسر عوضش نمیکنم نمیدونی چقد دلسوزی خانمه همه حسرتشو میخورن.اولین کسی ک دوس داره بجه اش پسر باشه مادره نشدم خواست خداست بخدا دختر از پسر بهتره برا پدرمادر

منم دخترم بزرگم وبا هزارتا پسر عوضش نمیکنم نمیدونی چقد دلسوزی خانمه همه حسرتشو میخورن.اولین کسی ک دو ...

دقیقا مردا دیگه خیلی پرو هستن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ا عزیزم الان دیدم کرمانشاهی هستی؟ برو یه دکتر تو پارکینگ‌ه اون کارش عالیه، جنسیتم درست میگه،الان اسمشو یادم رفته اگه میخوای برم از سونو بچم نگاه کنم

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اره ممنون میشم

جعفر سهرابی، فقط یکم نوبت دهیش سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم طبقه پایین پارسا پوره بلدمش

خواهش میکنم عزیزم، ساختمان پزشکان اسمش بود. اگه یادت موند رفتی سونو بهم خبر بده گلی ببینم نتیجه چی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40