2777
2789
عنوان

نمیدونم پسرم رو دولتی بنویسم یا غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 86 پست
نمونه دولتی رونمیشه با دولتی مقایسه کرد

نمونه دولتی همون دولتیه و همکارانی ک با سوابق بالا هستن میتونن برن اونجا تدریس کنن و ربطی ب موسسات آزاد مثل غ انتفاعی نداره‌.

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این دقت کن ک اگه بچت از اول غیر انتفاعی باشه بعدش بخوای ببریش دولتی احتمالا خیلی مقاومت کنه و افت درسی پیدا کنه 

مگر اینکه خودش بخواد و بحثش فرق داره 

اگ میتونی کل دوره تحصیلش بفرستی خب اوکیه 

ولی اگ نه ممکنه ب مشکل بخوره

معلمای دولتی اکثرا به درد لای جرز دیوار ام نمیخورن متاسفانه ، ( نه همه ) . دبیرای دولتی از بهترین دب ...

اولا این جمله ای که گفتید خیلی زشت بود در مقام معلم!

حقوق مدارس غیرانتفاعی کمه، اکثرا میخوان برن دولتی اما همه تو آزمون استخدامی قبول نمیشن. 

نظراتتون عجیبه

مادرم معلم هستند

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من معلمممعلم های دولتی باسواد و دوره دیده تر هستند. معلم های غیرانتفاعی ممکن صرف فامیل موسس مدرسه بو ...

مرسی از راهنماییت 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

معلمای دولتی اکثرا به درد لای جرز دیوار ام نمیخورن متاسفانه ، ( نه همه ) . دبیرای دولتی از بهترین دب ...

عزیزم معلمین دولتی نسل جدید همه اکثرا ارشد دکتری دارن با ازمون سخت استخدامی میان بالا که مثل کنکوره، و مدارس تیزهوشان و نمونه هم درس میدن. 

فدای سرت عزیزمهمین مهربونیت برام بسهبرات صلوات میفرستم

سلام باشید خواهر گل🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مدارس غیر انتفاعی متاسفانه جووون های بیمار رو‌جذب میکنن که با کمترین حقوق راضی هستن بیان سر کلاس 

یا معلم های پیر بازنشسته که بعد ۳۰ سال دیگه حوصله تدریس ندارن 

اما مدارس دولتی اموزش ضمن خدمت میدن به دبیر ها 

قابل مقایسه نیست دبیر دولتی با غیرانتفاعی 

اولا این جمله ای که گفتید خیلی زشت بود در مقام معلم!حقوق مدارس غیرانتفاعی کمه، اکثرا میخوان برن دولت ...

بنده هم مادرم معاون اموزشی دبیرستان غیردولتی هستن و تاحدودی از برنامه هاشون باخبر میشم به واسطه ی تماس و ... .

به عنوان مثال حقوق دبیر زیست سال دوازدهم دبیرستان غیرانتفاعی مدرسه ی منطقه یک تهران ، فقط نیمساله (۱۵ روز ) ۳۷ تومنه .  اونم فقط از یک مدرسه این مبلغیه که گفتم ، ممکنه توی چندین مدرسه همزمان درحال تدریس باشن.

با توجه به مبلغی که گفتم و باتوجه به اینکه خاله ی بنده دبیر آموزش پرورش و دبیر دبیرستان دولتی هستش بعید میدونم که حقوق دبیرای دولتی ام همین مقداری باشه که گفتم.