2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7537 بازدید | 241 پست
من قبلا هم تنها بودم افسردگی گرفتم

با یکی از دوستات خونه بگیر خونواده رو هم یه جوری بپیچون همه چیز که تو ازدواج نیس

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یک مسره اومد خاستگاریم چون یتیم بود قبولش نکردم.... ازش خوشم اومده بود صورت جذابو قد بلندی داشته ...

چیکار ب یتیمیش داشتی؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

تا حالا نشنیدم به یکی بگن نه دعا نداری از دم به همه میگن دعا گرفتن برات

اره گفتن ولی دروغ بوده طرفی که باهاش اختلاف داشت اومد خونه شون عذرخواهی کرد هیچ دعایی هم تو خونه پیدا نکرده بود معلوم شد دروغه اینا فقط از مردم بدبخت پول میگیرن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
اون خانوادش خوبه من خانوادم هرروز دارن خرابتر میشن

یکمم صبر کن هم خودت مستقل بشی هم خانوادت وضعشون بهتر بشه بعدش ازدواج کن