2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1378796 بازدید | 75832 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهسا خانم جون، خوبی؟ 😉😉😉

بله بله 😘😄😄

گفتم افتادیم رو دور خوش خبری 

مامانم خوبه منم خوبم 

فقط تگ رو دیدم 

بعد بقیه صحبتها رو بخونم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام دخترا انشالله که حالتون روبراه باشه❤️نظرتون درباره راه اندازی کافی نت چیه؟ اطلاعاتی اگه داشتین ...

سلام خوبین

من کمی اطلاعات دارم.نزدیکانم کافی نت داشتند.باید جایی باشه که پررفت وآمدباشه،اگرنزدیک بانک،مدرسه یا مکانهای اداری باشه بهتره.

حتما بایددرنظربگیرین که ممکنه اوایل مشتری نداشته باشین،پس فقط روی کپی و...میتونین حساب باز کنین.چون پرداخت بیمه که ماهیانه هست مشتری ثابت نیاز داره.....

الان معمولابرای جاهای مختلف احراز هویت میخوان،مثل کارگزاری بورس،سامانه ثنا و...پس بایدتجهیزاتتون کامل باشه یعنی بتونین عکس هم بگیرین.....برگ a4,a3و..‌ حتما عمده بخرین تا سودتون بیشتربشه.....اگر کارتایپ هم انجام بدین مشتریتون بیشتر میشه.اگر بامدرسه یا بانک نزدیک محل کارصحبت کنین که به مشتریهاشون تخفیف میدین،مشتریهاتون بیشترمیشه

خدایا بی نهایت شکرت
@maritan سلام مریم جان تمیدوارم درست تگت کرده باشممن مهرماه وام یه تومنی ویپادوگرفتم بموقع هم تسویه ...

عزیزم متاسفانه دقیق اطلاع ندارم که چندوقت طول میکشه تا بدحسابی از سیستم پاک بشه. مامان سبحان رو تگ کنین فکر کنم ایشون بهتر بتونن راهنماییتون کنن

البته منم شنیدم راست یا دروغش رو نمیدونم ولی احتمالش خیلی زیادهشایدم لطف کرده و خودش زایمان کرده🤭🤭 ...

حالا که اینطور شد حرف درمیاریم میگیم همون دوتا روهم نزاییده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره بابادو‌ نفر با هم دعوا دارن، من برای چی خودمو بده بکنم؟بنظر من جفتشونم تو‌ ماجرای اخیر حق دارنخی ...

شر دور بلا دور خواهر 

اره والا ایران بود مادرشوهره پوستشو می‌کند🤭🤭🤭🤭

انقد دوس دارم بیینم خارجیا مادرشوهر وخواهرشوهر وجاری چجوریه😁

منم ی کار مهم کردم این چند وقتهدخترمواز پوشک گرفتم👏😰😜از سیزده آبان شروع کردم کم کم،سه روز اول کلی ...

ا

خداروشکر عزیزم

تبریک میگم واقعاً..

چون الان خیلی پوشک گرون از صرف نمی‌کنه..

راحت شدی

ب قول حمید صفت

آزاد شدم ننه

ایشالا آزادی قسمت همه پوشکیا 😄