2777
2789
عنوان

نمیدونم پسرم رو دولتی بنویسم یا غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 86 پست
دولتی بیشتر رو درس کار میکنن اگه براتون مهمه این چیزدولتی

والا بچه من غیرانتفاعیه ما هم از اول داریم درس یاد میگیریم اونقد هم سخت میگیرن حتی کلاسهای آنلاینشون رو 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چون معلمان دولتی یا از دانشگاه فرهنگیان اومدند یا تو آزمون استخدامی قبول شدند.

معلمای دولتی اکثرا به درد لای جرز دیوار ام نمیخورن متاسفانه ، ( نه همه ) . دبیرای دولتی از بهترین دبیرا گلچین میشن و اکثرا توی موسسه های خوب کار میکنن علاوه بر مدارس غیردولتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیزهوشان بچه رو میسوزونهتاپیک های تیز هوشان رو بخونهمه اینده ما به کنکور بستگی دارهحالا قبلش کجا بود ...

در مورد امضاتون، چند تا تاپیک در این مورد دارم

ببخشید دیروقته باید برم فرصت تگ کردن نیست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من غیرانتفاعی بودم کلا وراضیم دخترمم غیرانتفاعی مینویسم یک روز رفتم دولتی و تفاوتش و زمین تا آسمون م ...

دولتی قبلا خوب بود الان شده افغانستان 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من معلمم

معلم های دولتی باسواد و دوره دیده تر هستند. 

معلم های غیرانتفاعی ممکن صرف فامیل موسس مدرسه بودن، معلم شده باشند.... 

دولتی تعداد بچه ها تو کلاس بیشتره. غیرانتفاعی کمتر

دولتی بیشتر معلم ها فارغ التحصیل روانشناسی یا اموزش ابتدایی یا دانشگاه فرهنگیان هستن، غیرانتفاعی اکثرا رشته های متفرقه خوندن

دولتی باتوجه به استخدامی دو سال اخیر، ممکنه معلم فرزندت فارغ التحصیل از حوزه علمیه باشه... 

من خودم بچه داشته باشم، دولتی مینویسم، اما در مورد معلمش از جندین مادر سال قبل سوال میپرسم. میگم چندین مادر، چون ممکنه با مادر یک دانش اموز خیلی خوب حرف بزنی یا فقط مادر یک دانش اموز نیاز به تلاش و نتونی نتیجه گیری خوبی کنی

فیلتری که معلم ازاش تو مدارس دولتی رد میشه خیلی سخت گیرانه تر هس تامدارس غیر انتفاعی اونجا اکثرا لیسانس غیر مرتبط دارن با پارتی وآشنا تو‌غیر انتفاعی معلم شدن بخصوص تومقطع ابتدایی

(البته دوسال هس دولت از هررشته ای لیسانس معلم‌میپذیره ولی امتحانش خیلی سخته)

تیزهوشان بچه رو میسوزونهتاپیک های تیز هوشان رو بخونهمه اینده ما به کنکور بستگی دارهحالا قبلش کجا بود ...

حالا نه صرفا تیزهوشان نمونه یا هئیت امنایی خوب

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

در مورد امضاتون، چند تا تاپیک در این مورد دارمببخشید دیروقته باید برم فرصت تگ کردن نیست

فدای سرت عزیزم

همین مهربونیت برام بسه

برات صلوات میفرستم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

ربطی نداره فقط و فقط بستگی به بچه ی خودت داره ما از فامیلامون دولتی گزاشت بچه رو اینقدر خوب بود همه چی روال تا گزاشت غیر انتفاعی این سیگاری شد و افسرده شد و ... چون جمعیتشون کم بود همه هم پولدار بودن وضعیت جالبی نداشتن بستگی به بچه ات داره یکی هم اصن بند این چیزا نیست یا مدرسه کلا خوبه بچه درسشو میخونه با هیچی کاری نداره یا دولتی میبینی برعکس روش عمل کنه داغون باشه 

باز یکی دیگه هم بود فامیلامون غیرانتفاعی گزاشت ضعیففف شد دولتی میخوند مثه چی چون دولتیا سخت گیرن غیرانتفاعی پول دیگه پول بگیرن حله بازم بستگی به خودتون و محیط و بچه و همه چی داره گلم

تاپیک منم بیایییین منم راجب دانشگااااه و رشته نیاز به کمکتون دارررررم💔😭