2777
2789
عنوان

نمیدونم پسرم رو دولتی بنویسم یا غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 86 پست
اینو بگم و برم .همکاران مدارس دولتی میتونن غیر انتفاعی هم تدریس کنن و مدیران غیر انتفاعی کافیه رزومه ...

مادر خودم معلم مدرسه دواتی پایین شهر بود 

بعد بازنشستگی چند تا غیرانتفاعی معروف بهش زنگ زدن چند سالی هم رفت بعدش دیگه خسته شد نرفت 

میدونم خودمم گفتم راهنمایی غیرانتفاعی بودم معلمامون همه مال دولتی بودن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

خودمم همین فکرو دارم میگم کلاس بذاریم چون اگه قرار باشه سالی ۱۰۰ میلیون هزینه مدرسه بدیم دیگه واقعا ...

مگه دنبال کور کردن دیگرانی ‌.ب فکر آینده بچه ات باش و منطقی فکر کن‌.

لطفا لایک نکنید .سپاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این معلمی ک شما دارید میگید اولا قطعا از دبیران مدارس دولتی هستن و نزدیک بازنشستگی ک سوابق بالا دارن ...

از نزدیکانم تا پارسال تو غیرانتفاعی تدریس میکردن

میگفتن پول رفت و برگشتمم نمیشه حقوق ماهانشون

به علاوه که هیچ مزایایی هم ندارن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
این معلمی ک شما دارید میگید اولا قطعا از دبیران مدارس دولتی هستن و نزدیک بازنشستگی ک سوابق بالا دارن ...

شهریه ۸۰ میلیون نیست ، کِی گفتم ۸۰ میلیونه؟

امسال ۱۳۰ تومن بود!

اونم هزینه ی خام ، نه با فوق برنامه و هزینه های دیگه.

شهریه ۸۰ میلیون نیست ، کِی گفتم ۸۰ میلیونه؟امسال ۱۳۰ تومن بود!اونم هزینه ی خام ، نه با فوق برنامه و ...

دیگ همچین مدرسه ایی معلوم معلمش با ۱۰ تومن قطعا کار نمیکنه چون حجم کارایی ک ب اون معلم محول شده صدبرابر مدرسه دولتیه

لطفا لایک نکنید .سپاس
مهم نیستنمیدونم چرا اینجا همه چیزای خوب رو تخریب میکنن و اصرار به شرایط بد و زندگی سخت دارن شاید مدا ...

اگه دقت کنید همه دارن منطقی حرف میزنن و نقد میکنن کسی تخریب نکرد

اتفاقا من راضی ام از مدارسم

شاهد خوندم با آزمون قبول شدم

کنکورم هم تو رشته فنی از دانشگاه دولتی قبول شدم و میخونم شکر خدا.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اگه دقت کنید همه دارن منطقی حرف میزنن و نقد میکنن کسی تخریب نکرداتفاقا من راضی ام از مدارسمشاهد خوند ...

خب دخترِ خوب شاهد خودش دبیرای تاپ اموزش پرورش رو گلچین میکنه، و رتبه های برتر و خوب زیادی میده، معلومه که مدرسه ی خوبی بوده و رضایت بخش! اگر غیراز این بود جای تعجب داشت ( البته بازم منظورم تمام مدارس شاهد نیست(

خب طبیعتا کسی که بچش کشش این چیزارو داره و روحیه ی حساسی نداره باید بره اینجور مدارس

بله میره

فردا پس فردا هم مغزش داغون میکنه جای نفس کشیدن نداره افسردگی میگیره

درس خوندنی که تبدیل به مرض بشه و زندگی رو سیاه کنه درس خوندن نیست