2777
2789
عنوان

تفریح تک نفره شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 36 پست

راستی باشگاهم میرم

تو گوشی هم موزیک پادکست کلیپ های حال خوب کن میبینم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب صوتی 

تخمه و فیلم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

رو تراس مثلا🤩

الان که سرده

کنار بخاری

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دو نفرم تک نفر نیستم 

منو نینی داخل شکمم تفریحمون پیاده روی خواب کتاب خواندن بوسیدن باباش و اشپزی و رفتن به سرکار هست

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم

بیشتر فیلم و سریال دیدن و کتاب خوندن.

ولی از همین الان ذوق دارم که جمعه برم پارک بدوَم.

سینما و اینارو واقعا تنهایی حال نمیده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

سینما 

همه چی کافی شاپ‌تک‌نفرم مزش بیشتره مخصوصا اگه کافه کتاب باشه 

بشین تو تاریکی قبل خواب انیمه های میازاکی رو ببین خیلی حس خوبی دارن مشتری میشی 

یه ظرف خوراکیم بزار بغلت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

شاید واسه خیلیا عجیب باشه ولی من یه زندگی جدا از زندگی واقعیم تو ذهنم دارم که هروقت حالم بده یا وقت آزاد دارم یا قبل خواب پر میکشم به اونجا واقعا آروم میشم و این بهترین تفریح برای منه،چون اونجا خودمم و ایده آله برام،مجبور نیستم مثل زندگی واقعیم خیلی چیزارو تحمل کنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...