2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 166 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر یه کاری کنبیارش اینجاماراصیش میکنیم خرج دانشگاه تورو هم بده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

جفتشون همکاری میکننبا ۳۵ تومن دونفر نمیتونن ازدواج کنن؟!!

عزمزم همکاری تو زندگی خیلی هم خوبه 

اما بنظرم نظر برادرتون مهمه که طرز فکرش چیه آیا دختر رو پسندیده یا صرفا شما معرفی کردید و اگر شما هم معرفی کردی لشکالی نداره اما آیا اونم (برادرتون) طرز فکرش مثل شماس؛ یا شما بهش میگید که باید زن شاغل باشه و....

من دوران مجردیدوست پسر پزشک داشتم میگفت یه استادی داشتیم از جوونیاش تعریف میکرد میگفت تو بیمارستانی ...

عزیزم دروغ هم زیاد میگن مردا میخوان بگن خواهان دارن. به این حرفهای جنسیتی که حاصل بی فرهنگی هست اهمیت ندین. میخوان بگن خیلی مالی هستن و همه براشون صف کشیدن خودم وقتی دانشجوی phd بودم پزشک فوق تخصص بهم پیشنهاد داد قبولش نکردم. حالا شاید همون از لجش رفته باشه گفته باشه فلانی دوستمه و فلان... دروغ زیاد میگن مردها ذاتشون همینه. 

حالا شاید اگر بله بگهپدر منم ازشون حمایت کنهما هم ندار و بدبخت نیستیم والاولی هر چیزی به موقعش

خودت رو ناراحت نکن عزیزم مطرح کردن این مسائل اینجا صحیح نیست،همبن آدمهایی که با شما مخالفت میکنن اگر در شرایط مشابه شما باشند خدارو بندگی نمیکنن.تقصیر از شماست که از اول تاپیک صادقانه حرف زدید🌹

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم  
خب خودش حقوق داره تا حدی خرج خودشو درمیاره

عزیزم دختر خاله منم پولداره 

کلا سبک زندگیشون فرق داره با ادمای نرمال . 

عاشق شد ازدواج کرد 

بعد پنج سال هر روز بحث و دعوا جدا شدن با یه بچه کوچیک ..

تفاوت فرهنگی و مالی خیلییی مهمه 

ان شالله برادرتون عاقبت بخیر بشه . البته وضع خانم و اختلافتون در اون حدم نیست امیدوارم برید و با دل خوشحال برگردید 

من کی گفتم از اون توقع خونه و ماشین دارم؟ خودش خواسته بدست اورده مگه زورش کرده بودیم ما

توقع ندارین و میگید با ماهی ۳۵ دو نفر میتونن زندگی بچرخونن؟ خودتم شاغل بودی کل حقوقت میدادی شوهرت؟ خدا بداد اون دختر برسه با شماها

الان منتظرین نی نی سایت‌ها تایید کنن بعد برین خاستگاری؟ بله اوضاع اقتصادی سخته و پسرا تو خاستگاری شغل طرف رو هن در نظر می‌گیرن هیچ ایرادی هم نداره این همه دختر ک شآعل و خونه و ماشین ولی اصلا خاستگار ندارن چون جامعه پر شده از مشت دختر پسرایی ک دنبال دوستی ان بدون تعهد .شما برین خاستگاری صفر تا صد وضعیتتون هم بگین یا طرف قبول میکنه یا نمیکنه .هرچی خیر و صلاحه 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
ایناهم هستن تورشون نمیگیره ماشمالیم دکترا زرنگن دیگه گول پلنگ نمیخورن

الان دیگه دکترا خودشون پلنگ شدن فقط دنبال شکارن و استفاده اکثرا. ما مشهدیم ولی همچنان ملت در تلاش شکار پزشک اصلا بعضیا براشون مهم نیست زن و بچه داره. میرن بهم میزنن که خودشون زنش بشن به چشم دیدم. 

توقع ندارین و میگید با ماهی ۳۵ دو نفر میتونن زندگی بچرخونن؟ خودتم شاغل بودی کل حقوقت میدادی شوهرت؟ خ ...

نامرد کل حقوق دختره رو آورد وسط😂چ خواهر شوهری بشه این دیگع

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕