2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 166 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به اون ۵ تومن اختلاف یه خونه و یه ماشین و یه خانواده پولدار هم اضافه کن خانواده پولدار خرجاشو ...

خب خودش حقوق داره تا حدی خرج خودشو درمیاره

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اره مشخصه خواهره تلاش داره بگه برادرم با دختر هم سطحه دختره با عرضه س دو جا کار میکنه خونه ماشین دار ...

اصلا هم سطح نیستن حالا هیچ اشکالی نداره خانم پرستار دنبال اقای پزشک باشه بلاخره زنی گفتن مردی گفتن خیلی خوبه سطح مرد بالاتر باشه و سواد و درامدش. ولی مردایی که اه در بساط ندارن و دنبال زن سطح بالاتر میگردن فقط دنبال پولشن. تامام

بنظرم ک قبول نمیکنه 

طرف درامد خوب داره خونه و ماشین هم داره تک فرزنده بنظرم با یکی هم سطح یا بالاتر از خودش ازدواج میکنه 

ینی یکی ک حقوقش داراییش اینا مثل خودش باشه ن یکی ک هیچی هنوز نداره و میخواد از صفر شروع کنه 

منظورم این نیس ک برادرتون وضعش بده نه اما اون خانم موقعیتی داره ک با موقعیت برادر شما همخونی نداره خیییییلی کم پیش میاد دختری همچین چیزی رو قبول کنه 

اگر غرورتون واستون مهمه نرید ممکنه قبول نکننن

تو اشناهای ما اتفاق افتاد دختره شاغل بود خونه و ماشین داشت پسره هیچ نداشت جز ی حقوق ۲۰ تومنی رفت خاستگاری چقدر تحقیر شد تا مدت ها مسخره فامیل شده بود که با چ اعتماد بنفس رفته خاستگاری این دختره 

الانم با یکی مثل خودش دختره ازدواج کرد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
قراره با هم زندگی رو بسازنزندگی مشترک یعنی چی دقیقا؟

عزیزم اون پول خودشه وظیفه مرده شاید دوس نداشته باشه پولشو بده وا😐

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

خب عزیزم پرستارا اکثرا دنبال پزشکن این اقا هم اگر خانم بود دیگه خواستگاری معلم نمیرفت به کمتر از پزش ...

من دوران مجردیدوست پسر پزشک داشتم میگفت یه استادی داشتیم از جوونیاش تعریف میکرد میگفت تو بیمارستانی که کار میکردم  با ۹۰ درصد خانمهای پرستار  رابطه داشتن البته بی احترامی نشه پرستار با شرف هم داریم

والا اطراف شما نمیدونم کجاست اطراف من دنبال پزشکن و شوهر پزشک دارن حتی شده با پزشک مطلقه و بچه دار. ...

ایناهم هستن تورشون نمیگیره ماشمالیم دکترا زرنگن دیگه گول پلنگ نمیخورن

زندگی مشترک یعنی تو غم ها شادی ها و بزرگ کردن فرزند و مسئولیت هاش شریک باشن نه دختر خونه و ماشین و حقوق بده😂

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
یعنی دختر در نمیاره بد مرد بخوره اونم لول پاین تر

حرصم گرفته بخدا از حرفاش😂😂😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

عزیزم زندگی مشترک به این معنی نیست که خانم بچه بیاره تربیت کنه ، کار خونه بکنه ، وظیفه هندل کردن روابط خانوادگی هم به عهده بگیره ، کنار این کار هم که کرد پولشو بیاره خرج کنه، بعد آقا فقط بره کار کنه و پول بیاره ، این حرف شما یعنی ضد زن بودن